Едгар Рамирес е посланик на добра воля и се бори за равенство между половете

Едгар Рамрез стана известен като Чиро Редондо Гарсия в Че на Стивън Содърбърг. Оттогава той участва в няколко филма и телевизионни предавания, като престъпник в минисериала на Оливие Асаяс „Карлос“ и като подкрепящ бивш съпруг на Дженифър Лорънс в „Радост“. Той също беше номиниран за Златен глобус за изпълнението си на Джани Версаче в American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace.

Освен актьорската си професия, венецуелският актьор е посланик на добра воля на УНИЦЕФ и се е ангажирал пред Амнести Интернешънъл да се бори за равенство между половете и да подкрепя инициативата #heforshe. Феновете са пленени от способностите и каузите на актьора и естествено искат да знаят дали Едгар Рамирес е гей? или ако има жена.
Рамрез е доста скромен относно любовния си живот, но въпреки това е бил обект на слухове през целия си живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Едгар Рамирез (@edgarramirez25)Едгар Рамрез гей ли е?

Рамрез не изглежда да е хомосексуален, тъй като няма доказателства за това в интернет. Неговата сексуалност най-вероятно е била повишена, когато играе известния хомосексуален дизайнер Джани Версаче в „Американска криминална история: Убийството на Джани Версаче“. Той беше любовта на Рики Мартин в ролята на Антонио Д'Амико.

 Едгар Рамире

Сериалът се връща назад във времето, за да разследва убийството на известния дизайнер от почитателя на Versace Андрю Кунанан, изигран от Дарън Крис. По време на интервю за IndieWire, Рамрез каза, че е било съдба той и Мартин да играят любовни интереси. Въпреки че актьорът не споменава сексуалната си ориентация извън екрана, той каза, че се радва да бъде част от филм, който разглежда хомофобията с политически и социален оттенък.

Женен ли е Едгар Рамирес?

Актьорът е бил свързван с различни жени в миналото, но никога не е признавал или отричал, че има връзка или женен за някоя от тях. Връзката му с Ана де Армас е една от най-забележителните му връзки. През 2013 г. двамата се срещнаха по време на четене на актьори за „Каменни ръце“ на Робърт де Ниро. Актьорът прибягна до социалните мрежи, за да хроникира срещата им и да изрази благодарността си към кубинската звезда. Рамрез отбеляза, че Армас е една от най-смелите жени, които познава и че любовта и уважението му към актрисата са се увеличили след срещата им. Той каза, че се гордее с нея и че я обича и уважава.

 Едгар Рамире

Дискусията предизвика спекулации сред феновете, че Армас е негов любовник, въпреки че това така и не беше доказано. Рамрез също е свързан с колежката си от Теленовела Мариса Роман. Роман сподели романтична снимка в Instagram, на която целува актьора по бузата през 2017 г. Въпреки че съобщението изглеждаше безобидно, хората спекулираха, че се срещат. Досега всичко за любовния живот на Рамрез изглежда е предположение и изглежда никой не знае реалността.

Популярни Публикации