Бащата на Нова Уитфийлд беше изгонен от колежа

Нова Уитфийлд е добре известна като дъщеря на D.C. Young Fly.

Бързи факти

Пълно име Нова Уитфийлд
Първо име Нов
Фамилия Уитфийлд
Дата на раждане 30 октомври 2016 г
Възраст 5 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Град на раждане Атланта, Джорджия
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име DC Young Fly
Баща професия Американски комик, рапър, актьор, водещ, певец, автор на песни и интернет личност
Име на майката Джаки О
Професия майка актриса, модел и телевизионна личност
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Скорпион

Родителите на Нова Уитфийлд

Нова е първото дете на D.C. Young Fly и Jacky Oh. Бащата на Nova, D.C. Young Fly, е американски комик, рапър, актьор, водещ, певец, композитор и онлайн знаменитост. Той е роден на 2 май 1992 г. в Атланта, Джорджия, САЩ. Той е роден като Джон Уитфийлд, но носи сценичното си име. В Instagram и Vine той е най-известен със своите сесии за печене. Той натрупа много последователи в Instagram и YouTube, като споделя видеоклипове, на които пече на знаменитости.

  Нова Уитфийлд

Nova Whitfield (Източник: google)D.C. е преминал през редица нещастни инциденти в живота си. Брат му беше убит през 2011 г., а баща му почина две години по-късно, след като страдаше дълги години от болестта на Алцхаймер. След като брат му е убит, Ди Си татуира челото си, което става известно след това и започва кариерата му в рап музиката. D.C. е показан тук с приятелката си Jacky Oh и дъщеря си Nova Whitfield. Майката на Нова, Джаки О, е актриса, модел и телевизионна личност. Тя е родена и израснала в Бъркли, Калифорния, в Съединените щати. Тя е добре известна с изявите си в програмата на MTV Wild 'N Out. Баща й беше самотен родител.

Как се срещнаха DC Young Fly и Jacky Oh

D.C. и Джаки се срещнаха за първи път по време на снимките на Wet N’ Wild във фоайето на хотел и романсът им започна. Те започнаха да се срещат след края на програмата. След концерта D.C. се отправи към Атланта, а Джаки отиде в Калифорния. След това Джаки пътува до Атланта за седмица или две. Когато Джаки за първи път срещна D.C., това не беше любов от пръв поглед, но тя обикна неговия хаос.

Семейството на Джаки обожава Окръг Колумбия, особено баща й, и Окръг Колумбия е много уважителен към нея и нейното семейство. D.C. е имал връзка от около година и половина, когато партньорката му забременява. Джаки беше модел по това време и беше млада, когато забременя. В интервю тя каза, че по онова време е била по течението, ходейки на прослушвания и купони в Лос Анджелис, когато е повярвала, че е подходящият момент да има дете. Така те имаха първото си дете, Нова, през 2016 г. Прекрасният дует все още не е сключил брак. Двамата не разкриват подробности около сватбената си подготовка. Към тричленното семейство скоро ще се присъедини и четиричленно. Джаки очаква второто си дете от партньора си Д.С.

  Нова Уитфийлд

Nova Whitfield (Източник: google)

Двойката поддържа канал в YouTube, където разкрива всеки елемент от живота си. Джаки дори публикува за бременността си и преживяването си през нея в канала си в YouTube. Снимката по-долу е заснета на партито за третия рожден ден на Nova Whitfield, заедно с D.C. Young Fly и Jacky Oh. D.C. обича да прекарва време със семейството си, особено с дъщеря си Нова. Когато той пусна видео как сресва косата на Нова и каза, че я къдри през 2017 г., косата й стана вирусна и получи милиони гледания.

Как баща й беше изключен от колежа

Когато бащата на Нова Уитфийлд, Ди Си Йънг Флай, беше попитан дали приема сериозно работата си в сферата на развлеченията, след като татуира лицето си, той каза, че това не е така. Според него той все още се опитва да открие себе си. DC разказа историята за това как той е татуирал лицето си и е бил готов да бъде изхвърлен от колежа само две седмици преди дипломирането през 2010 г. Той продължи да казва, че почти не е завършил, защото е бил хванат да играе. DC каза, че е бил арестуван с половин унция марихуана в Mays High School.

Когато отиде при директора на гимназията веднага след събитието, те го посъветваха да отиде до тоалетната и да почисти. Знаейки последствията, той се втурна през прозореца и скочи от покрива, като се приземи между библиотеката и кафенето. След това се втурнал към входа на библиотеката и ги помолил да я отворят, но те не го направили и той бил задържан. DC твърди, че е бил близо до изгонване, но не го е направил, тъй като майка му работела за училищната система.

Татко и Джаки О, второто дете

Papa and Jacky Oh, D.C. и второто дете на Jacky се родиха на 1 август 2020 г. Те й дадоха името Nala’Honey. В своя акаунт в YouTube msjackyoh Джаки е документирала всичко - от нейния пробив във водата до раждането и раждането. Беше се гримирала и беше готова за раждането. Тя изглеждаше зашеметяващо по време на раждането, въпреки че смяташе, че не изглежда красива, когато роди Нова. Джаки искаше да изглежда добре за втори път. Нова беше във възторг от раждането на новата си сестричка. По-малката сестра на Нова е родена ден преди Националния ден на сестрата. D.C. беше изключително щастлив от раждането на второто си дете. Той също така каза, че иска да има още деца.

Нетна стойност

Нова е твърде млада, за да има нетна стойност, но въпреки това се радва на парите на родителите си. Баща й е натрупал огромни богатства през кариерата си и можете да проверите пълната нетна стойност на Young Fly по-долу.

С.Н. Име Нетна стойност
1 DC Young Fly 2 милиона долара

Любопитни факти

  • Нова е родена през 2016 г. в Атланта, Джорджия, САЩ.
  • Рождената й дата е на 30 октомври, което я прави на 4 години през август 2021 г.

Популярни Публикации