Козима Томасина- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Даймънд Козима Томазина е дъщеря на Найджела Лоусън, британска писателка за храна, и Джон Даймънд, английски журналист. Освен това тя е сензация в социалните медии. Посетете нейната страница в Wikipedia, за да научите повече за биографията на Cosima Thomasina Diamond в Wikipedia, възрастта, височината, теглото, гаджето, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Даймънд Козима Томазина
Псевдоним Козима
Известен като Дъщеря на Найджела Лоусън и
Джон Даймънд
Възраст 28-годишен
рожден ден 1994 г
Родно място Англия
Знак за раждане Рак
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 33-26-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)

Биография и възраст на Cosima Thomasina Diamond

Коя е Козима Томасина Даймънд? В годината 1994 г , тя е родена. Тя е 28 години. Тя е от смесен етнос и британска националност. Нейната зодия е рак. Тя е родена в Обединеното кралство. Родителите й са Найджела Лоусън и Джон Даймънд. Найджела Лоусън е английска писателка за храна и телевизионен готвач. Тя също има братя и сестри. Бруно е името на брат й. По отношение на образованието тя има добро образование.

Също така знайте за нетната стойност на SSSniperWolf, възраст, биография, националност, етническа принадлежностКозима Томасина Диамант Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Козима Томасина Даймънд? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и руса коса. Размерите на тялото й са 33-26-35 инча. Освен това тя има размер на чашката на сутиена 32 B. Тя също е фитнес фанатик. Тя често радва феновете си, като споделя свои фотомодели.

  Даймънд Козима Томазина

Cosima Thomasina Diamond Height (Източник: Instagram)

Даймънд Козима Томасина Връзки и дела

Кой е гаджето на Cosima Thomasina Diamond? Тя не е разкрила нищо за живота си на срещи. В момента е необвързана и се е отдала на кариерата си. Тя се надява някой ден да спечели Оскар за най-добра актриса.

Cosima Thomasina Diamond Net Worth 2022

Колко богата е Козима Томасина Даймънд. В Instagram тя публикува модни и лайфстайл селфита. Нетното състояние на Cosima Thomasina се оценява на около 0 000 през 2022 г. (USD). Нейните спонсори също й плащат за партньорства и реклами. Освен това тя идва от богато семейство, чиято нетна стойност се оценява на милиони долари.

Социална медия

Тя може да бъде намерена и в трите платформи (Instagram, Twitter и Facebook). По същия начин тя е активна и на трите платформи. Тя най-често качва свои снимки в Instagram.

Факти

  • Лоусън, майката на Козима, се запознава с журналиста Джон Даймънд през 1986 г., докато и двамата работят за The Sunday Times.
  • През 1992 г. те се женят във Венеция и имат дъщеря Козима и син Бруно.
  • Даймънд почина през март 2001 г., на 47 години, след като през 1997 г. му беше диагностициран рак на гърлото.
  • Баща й Джон Даймънд почина от рак на гърлото на 2 март 2001 г.
  • Тя не е в никакви социални медийни платформи.

Освен това знайте за нетната стойност на Теди Суим, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност

Популярни Публикации