Kaushik LM- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Каушик LM беше добре известна фигура в Боливуд и Толивуд. Той беше добре известен сред актьорите и режисьорите като филмов рецензент, журналист, проследяващ филми и YouTube Video Jockey.

Бързи факти

Пълно истинско име Каушик LM
Псевдоним Каушик
Възраст (към 2022 г.) 35 години
Популярни за Работи като филмов критик
Дата на раждане 29 юли 1987 г
образование Притежател на магистърска степен
Професия Влиятелен човек в социалните медии, проследяващ и популяризатор на филмовата индустрия, блогър, видео жокей
Училище Местно училище в родния град
колеж Технологичен институт в Мадрас
Манипалски университет.
Сегашен адрес Ченай
Място на раждане Ченай
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Нетна стойност 80 lakh- 1 ядро ​​INR
Националност индийски
каста брамин
Езици хинди и тамилски
Зодия Лео
Религия индуски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 72 кг

Kaushik LM Възраст и ранен живот

Той е роден в Ченай. Той почина, докато живееше в Ченай. Каушик е роден на 29 юли 1987 г. Според страницата му в Linkedin той е посещавал технологичния институт в Мадрас от 2003 до 2007 г. Той получава бакалавърска степен по инженерство по електроника и комуникации. По-късно същата година, през 2010 г., той завършва MBA по Медии и развлечения, предоставена от Manipal University. През 2012 г. получава магистърска степен.

Kaushik LM Височина и тегло

Kaushik LM е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 72 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Каушик LM

Нетната стойност на Kaushik LM

Колко е нетната стойност на Kaushik LM? Приходите на Kaushik LM идват от професията му на филмов критик, проследяващ филми и създател на видеоклипове в YouTube. През 2010 г. напуска високоплатената си работа, за да работи професионално като медиен журналист.
Ние оценяваме нетната стойност на Каушик в диапазона от 80 lakh до 1 крора INR преди смъртта му.

кариера

На своята страница в LinkedIn Kaushik LM обсъжда кариерата си. Той твърди, че е работил като старши системен инженер от 2007 г. до 2010 г. Естеството на работата обаче не му харесва и напуска през 2010 г. Любовта му към филмите винаги го е карала да се занимава с всичко, свързано с филми и актьорско майсторство. Така той става журналист и създава свой блог, където често прави рецензии на филми. След това работи за известния филмов сайт Behindwoods. Повече от четири години той работи като филмов журналист за Behindwoods. Работил е като писател на свободна практика за издания като The Hindu, The New Minute и други.

През цялата си кариера той е провел няколко интервюта със знаменитости и е автор на статии за данните за боксофиса. Той също така участва в редица спорове за филми и изпълнители. Каушик е работил като VJ за различни канали в YouTube, включително Cinema Pesalam, Film Companion, Galatta, Cine Ulagam и други. Той се явява на прослушване за VJ за YouTube канала Galattaa. Той също има свой собствен канал в YouTube, The LMK Feature. Много от неговите Vlogs могат да се видят в канала му в YouTube, който има висок коефициент на абонати. Той активно популяризира индийското кино и личности.

Kaushik LM Приятелка и срещи

С кого се среща Kaushik LM? Kaushik LM не е бил женен и не е бил в романтична връзка с никоя жена. Каушик успя да запази личния си живот дискретен, както и информацията за семейството си. Работата като филмов критик му дава възможност да се срещне с няколко жени от филмовия екип, но никой не знае дали е създал романтична връзка с някоя от тях.

Популярни Публикации