Запознайте се с Амбър Серано - актриса и бивша съпруга на Ралф Тресвант

Амбър Серано е едновременно актьор и визуален артист. Тя е предприемач, който управлява собствен бизнес, Divine Inner Vision. Тя стана известна, след като се омъжи за Ралф Тресвант.

Бързи факти

Пълно име Амбър Серано
Дата на раждане 29 май 1976 г
Възраст 45 години
Професия актриса
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение женен
Женен Дата 18 септември 2004 г
Съпруг Ралф Тресвант
Нетна стойност 15 милиона долара
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнство
образование Абитуриент
деца Даркари Тресван

Съпруг, съпруга и деца

Съпругът й Ралф Тресвант е любовта на живота й. Двамата се женят през 2004 г. и поддържат силна връзка един с друг и до днес. Тя има дете. Дакари Тресвант е името на нейния син. Нейният син Дакари прилича на баща си по това, че обича да пише песни и пее. Дакари има акаунт в SoundCloud, който нарича K.A.R.I.

Съпругът й вече беше женен. Ралф беше женен за Шели Джийн; двойката обаче не можа да поддържа връзката си и се разведе. Марая Тресвант, На’Куел Тресвант и Ралф Тресвант младши бяха трите деца на Ралф и Шели. Основната причина за развода на Ралф и Шели беше, че Шели откри, че Ралф й изневерява, а той изневерява на Шели с Амбър. Ралф избра да се ожени за Амбър след развода им и двамата се ожениха на 18 септември 2004 г. Амбър Серано

Амбър Серано (Източник: Google)

Амбър Серано Нетна стойност 2022 г

Запознайте се с Амбър Серано има зашеметяваща нетна стойност от 15 милиона долара към 2022 г . Тя е огромен успех и нейните умения и упорит труд са й донесли слава и богатство. Ралф, нейният съпруг, има приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара. Тя и съпругата й се радват на прекрасен живот заедно. Нейният съпруг обожава автомобилите и е публикувал снимка на хромирана кола, която би искал да притежава в профила си в Instagram.

Професионалната кариера на Ралф Тресвант

Ралф има много успехи като вокалист, с редица хитови записи. Той издаде песен, наречена Can You Stand The Rain, която беше изключително популярна и беше включена в албума Heart Break. Ралф има редица популярни албуми, включително It’s Goin Down, който беше публикуван през 1994 г.

Възраст и ранен живот

Амбър Серано е родена в Съединените американски щати на 29 май 1976 г. и е на 45 години. Нейната зодия е Близнаци и е от афроамерикански произход. Тя е вярваща християнка. Тя е отгледана заедно с по-малката си сестра и по-големия си брат. Като братя и сестри те имат много силна и специална връзка. И двамата й родители бяха инженери, които винаги бяха заети със собствени проекти. В резултат на това Амбър не можеше да прекарва много време с родителите си.

 Амбър Серано

Амбър Серано (Източник: Google)

Височина тегло

Очите й са черни, а косата й е боядисана в кафяво. Тя не е много висока, стои на 5 фута 7 инча , или около 1,70 метра.

Популярни Публикации