Рико Деуайлд и съпругата му имат страст към лова

Рико ДеУайлд и дългогодишната му приятелка Рона живеят мирно с децата си в Аляска, въпреки че не е ясно дали са женени. Рона обича да ловува и обича да предава на децата си обичаите на местните американци. Събирането на дърва за огъня, ловуването на диви диви животни и животът в студено време може да бъде преживяване веднъж в живота за повечето от нас. Това е начин на живот за Ricko DeWilde, ловец за препитание и човек на открито.

ДеУайлд, атабаски ловец от Аляска, разкрива своите индиански традиции и стратегии за оцеляване в Живот под нулата. Красивият лов с пушка на Рико в пустата местност привлече зрителите. Членовете на екипа на Nat Geo и децата на Рико го придружават в приключението му през Аляска. ДеУайлд, баща на шест деца, който прекарва много време навън, обича децата си. Докато децата му се появяват в Instagram и NAT GEO, предполагаемата му съпруга почти не се споменава.

Рико ДеУайлд живее в Аляска с децата си и майка им.

Рико се адаптира към новото си местообитание и обича всяка минута от него. В канала си в YouTube той демонстрира ловни техники и набляга на уважението към животните и околната среда. Рико желае да научи децата си на тези принципи, както е доказано в минали епизоди на Nat Geo. Рико ДеУайлд

Ricko DeWilde (Източник: Google)

Публикациите в Instagram показват, че растящото семейство на Рико се наслаждава на неговите разходки с лодка и риболов. Рико живее със Симон, Скарлет, Мая, Скайлър и Кийнън и тяхната майка Рона Вент. Distractify.com споменава само Рико и неговите пет деца, но публикациите му в Instagram показват, че той има още една дъщеря на име Сара.

Рико има много снимки в Instagram с децата си, но малко със съпругата си Рона. Рона е редовна в социалните медии на Рико от 2013 г. и връзката е дългосрочна. Instagram на Рико е пълен с ваканционни изображения. Едната показва шаферките и шаферите. Въпреки че имат шест деца, Рона и Рико никога не са споменавали семейното си положение.

Рона споделя ентусиазма на Рико за лова.

Рико и Рона отглеждат децата си и въпреки факта, че в момента живеят във Феърбанкс, Аляска, Рико обича да предава обичаите на местните американци на децата си. Дългогодишният спътник на Рико, Рона Вент, изглежда ентусиазиран от лова и се радва да споделя своя ентусиазъм с останалата част от земното кълбо. В един от случаите Рико публикува снимка на цялото семейство, държащо убит лос, и приписва способностите на Рона за стрелба с улавянето.

 Рико ДеУайлд

Ricko DeWilde (Източник: Google)

По подобен начин Рико цитира своя дългогодишен спътник, който го хвали, че е в крак с него в по-ранен пост, този от май 2013 г., най-вероятно намеквайки за пристрастието му към дивата природа. Темата дали Рико и Рона са съпруг и съпруга изглежда маловажна, тъй като е очевидно, че те са блажено щастливи заедно с децата си като едно прекрасно семейство.

Популярни Публикации