Мишел Морган - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, съпруг

Мишел Морган , от чилийски произход, е роден на 16 юли 1981 г. в Калгари, Алберта, Канада. Сега тя е на 40 години. Тя е актриса, режисьор и продуцент, най-известна с ролята си на Дебра Мойнихан във филма на ужасите за зомбита Diary Of The Dead (2007) и Саманта Луиз Лу Флеминг в дългогодишния семеен драматичен сериал на CBC Heartland (2007-2019). Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Мишел Морган

Бързи факти

Празнувано име Мишел Морган
Професия Актриса, режисьор, продуцент
Рождена дата 16 юли 1981 г
Възраст 40 годишен
Родно място Калгари, Албърта, Канада
Пълно име Мишел Морган
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1,2 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 11,5 инча (1,82 м)
Тегло 69 кг (152 фунта)
Цвят на очите зелено
Цвят на косата червен

Колко висока е Мишел Морган? Височина, тегло и измерване на тялото

Мишел Морган има дълга тъмнокафява вълниста коса и сини очи и изглежда прекрасна жена по отношение на външен вид и физически качества. Тя също има стройно тяло с височина 5 фута 8 инча (1,73 м), тегло 137 фунта (62 кг), и жизнена статистика от 34-29-34.

Мишел Морган (Източник: Twitter)Мишел Морган Нетна стойност 2022 г

Кариерата й започва през 1999 г. и оттогава тя остава активен член на развлекателната индустрия, предимно като актриса. Така че, ако някога сте се чудили колко богата е Мишел Морган, авторитетни източници изчисляват, че общото й нетно състояние е над 1,2 милиона долара към 2022 г. натрупани чрез успешната й кариера, включваща работа като режисьор и продуцент, което също добавя към нейното богатство. Ако тя продължи да напредва в кариерата си, нетната й стойност несъмнено ще нарасне през следващите години.

Детство на Мишел Морган

Детството на Мишел е разделено между Ванкувър и Торонто, където е отгледана заедно с пет братя и сестри в чилийско-канадско семейство. Имената и професиите на родителите й не са оповестени публично.

Мишел открива страстта си към актьорството в десети клас, когато един от нейните учители забелязва таланта й и я насърчава да се присъедини към Improv Team и да играе с тях. Тя се дипломира в университета в Торонто, където учи театър и класическа литература.

Как Мишел Морган продължи кариерата си? Професионален живот

Мишел започва актьорската си кариера веднага след дипломирането си. Първоначално тя свири в различни независими заведения, които съосновава с приятелите си. Тя също се появява в комедийни скеч шоута на живо в вечерите на Laugh Sabbath в Торонто и работи върху няколко късометражни филма с комедианти като Крис Лок и Нейтън Фийлдър. Нетната й стойност е създадена в резултат на всички тези проекти.

Мишел имаше натоварена година през 2007 г., появявайки се в два епизода на драматичния сериал на Citytv Across The River To Motor City, като Дона Маркс във филма за чудовища на Sci-Fi Channel Fire Serpent, режисиран от Джон Терлески, и като Дебра Мойнихан в Джордж А , зомби филмът на ужасите на Ромеро Дневникът на мъртвите. Тя стана известна през същата година, когато беше избрана за ролята на Саманта Луиз „Лу“ Флеминг в семейния драматичен сериал на CBC Heartland, който сега е в своя 12-ти сезон, добавяйки значително към нетната й стойност и значително увеличавайки световната й популярност.

Повече за кариерата

По отношение на професионалната си актьорска кариера, Мишел има поредица от успехи през последните години, включително роли на Ким в телевизионния романтичен комедиен филм Докато вие излизахте, Мария в трилъра на Санди Сомърс Ice Blue и Мери в телевизионния семеен романтик комедиен филм Много провинциална Коледа. Следващата й голяма роля е на Атея Хиксън в научно-фантастичния филм Deep Space през следващата година, последвана от превъплъщението й на Анита в собствения й късометражен филм Mi Madre, My Father през същата година, за който печели наградата за най-добра женска роля през 2019 г. Награда за режисура на фестивала за късометражно кино във Ванкувър.

Съвсем наскоро тя беше видяна в ролята си на Лу в сериала на CBC Hudson. Освен това, беше обявено, че тя ще се появи като Сара в драматичния филм Sugar Daddy и Athea в научно-фантастичния уеб сериал Deep Six, и двата от които в момента са в постпродукция, увеличавайки нетната си стойност.

За кого се омъжи Мишел Морган? Връзка и дела

За да обсъди личния си живот, Мишел Морган се омъжи за Дерек Тисдел през юни 2012 г., след като се срещаха няколко години. През април 2011 г. тя роди първото им дете, дъщеря на име Мара Кармен, а през септември 2012 г. двойката посрещна син на име Ноа Сантяго. В момента те живеят във Ванкувър, Канада. Мишел обича да кара сърф, сноуборд и йога в свободното си време.

Социална медия

Мишел е активен член на много от най-популярните социални медийни платформи, които тя използва не само за популяризиране на професионалната си кариера, но и за споделяне на различно друго съдържание с феновете си. В резултат на това тя поддържа официалния си акаунт в Instagram, който има над 174 000 последователи, както и официалния си акаунт в Twitter, който има над 45 000 последователи. Мишел има и страница във Facebook с близо 37 000 последователи.

Факти

  1. Тя обича да ходи на разходки.
  2. Любимата й храна е киселото мляко.
  3. Нейното щастливо число е 9.

Популярни Публикации