Сади Калвано - възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Сади Калвано е млада актриса, родена на 8 април 1997 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ; както може да се очаква, тя има италиански корени, защото баща й, Стивън Калвано, е от италиански, баски и ирландски произход. Майката на Сейди се казва Ейми и е от еврейски произход. Сейди е единствено дете. Научете повече за Sadie Calvano Bio, Wiki, възраст, националност, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Сади Калвано
Професия актриса
Рождена дата 8 април 1997 г
Възраст 24 годишен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
Пълно име Сади Калвано
Зодия Овен
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 1,57 м
Тегло N/A
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Рус

Детство на Сади Калвано

Сейди все още е млада актриса, но вече се е снимала в няколко филма и телевизионни предавания и изглежда, че актьорството е било в кръвта й дори като дете, тъй като тя се изявява в музикалния театър на седемгодишна възраст! Детските й години също са прекарани в гимнастика, дори на състезателно ниво – през юли 2009 г. тя печели златния медал на Калифорнийските държавни игри в Сан Диего – но в крайна сметка тя изоставя гимнастическата си кариера на 13-годишна възраст, тъй като актьорството има предимство, и Сейди посвети цялото си внимание на телевизионните сериали и филми. От 2021 г. тя е на 24 години .

Сади Калвано (Източник: Instagram)Как Сади Калвано преследва кариерата си? Професионален живот

Професионалната актьорска кариера на Сейди започва през 2010 г. с участие в телевизионното шоу Eagleheart. Скоро след това тя участва в NCIS като отвлечена внучка на един от главните герои, а по-късно играе племенницата на Леонардо ди Каприо в J. Edgar, режисиран от не кой да е, а Клинт Истууд! Въпреки това, истинският пробив на Сейди идва през 2013 г., когато тя е избрана за ролята на Вайълет Планкет в ситкома на CBS Mom. Това шоу я изстреля до звезда, а образът й на Вайълет й спечели няколко награди и номинации.

Що се отнася до филмите, най-големият пробив на Сейди дойде през 2016 г., когато беше избрана за главната роля в „Перфектната дъщеря“. Както можете да видите, 21-годишната актриса обикновено играе ролите на дъщери и племенници, а младежкият й вид й позволява да го прави безпроблемно.

Въпреки факта, че Сади често се появява в телевизионни предавания и филми, тя също обича да работи в театъра. Тя е играла различни герои в различни пиеси през годините, включително Алиса в страната на чудесата, Красавицата и звяра, Бъгси Малоун, Гимназиален мюзикъл и други, така че изглежда, че тръпката от това да бъдеш на сцената все още пленява младата актриса.

Нетната стойност на Сади Калвано 2022 г

Колко струва нетната стойност на Сади Калвано? Според достоверни източници, Сегашното нетно състояние на Сади Калвано е повече от 1 милион долара към октомври 2022 г , спечелена от разнообразната си гама от роли и актьорски проекти, така че изглежда, че живее комфортен начин на живот без много лукс и блясък.

С кого се среща Сейди Калвано? Връзка и дела

Въпреки професионалните си успехи, младата Сейди все още е омъжена, но също така не е необвързана. За тези, които са разочаровани от тази новина, Сейди в момента е в романтична връзка с фотографа и продуцент Алекс Брискър, с когото започна да се среща през 2016 г. Изглежда, че имат сходни артистични интереси, но няма съобщения за предстояща сватбена церемония.

Социална медия

В свободното си време тя обича да общува с феновете си в социалните мрежи. Twitter и Instagram са нейните любими социални медийни платформи. Нейният акаунт в Twitter има приблизително 11 000 последователи, а акаунтът й в Instagram има приблизително 40 000 фенове.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да снима.
  3. Тя харесва червения цвят.

Популярни Публикации