Коя е Мери Харви? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Мери Харви е популярна американска професионална гримьорка, но е най-известна като бившата съпруга на Стив Харви, популярен американски комик и водещ.

Бързи факти

Празнувано име: Мери Харви
Истинско име/пълно име: Мери Вон
Пол: Женски пол
Възраст: 61 години
Рождена дата: 20 октомври 1960 г
Родно място: Тексас, САЩ
националност: американски
Височина: 5.5M
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруг (име): Стив Харви (м, 1996; див., 2005)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Уинтън Харви)
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Мери Харви? не
Професия: Професионален гримьор.
Заплата:
Нетно състояние през 2022 г.: 0 хиляди

Биография на Мери Харви

Мери Харви , известна още като Мери Вон, е родена на 20 октомври 1960 г. в Тексас, САЩ. Няма налична информация за нейното детство или ранен живот, защото тя стана известна едва след като се омъжи за Стив Харви.

Мери Харви Възраст, височина, тегло

Мери Харви е родена на 20 октомври 1960 г. и към 2022 г. е на 61 години. Висока е 5,5 метра и тежи 55 килограма.  Мери Харви

Мери Харви

кариера

Преди да се ожени за Мери Харви, тя работи като професионален гримьор. Няма информация обаче какво е правила след развода си.

Постижения и награди на Мери Харви

Едно от най-значимите постижения на Мери Харви е способността й да се постави в позиция да продължи напред от брака си. Тъй като не се е споменавало много за нея от 2016 г., изглежда, че тя може да е на път да остави лошите си дни зад гърба си.

Нетната стойност на Мери Харви през 2022 г

Мери Харви има нетна стойност от 0 хиляди към октомври 2022 г. Тя е направила по-голямата част от парите си като професионален гримьор чрез брака си със Стив Харви. Те се разведоха през 2005 г. и се обърнаха към съда за попечителството над сина си Уинтън и докато Стив спечели контрола, тя запази дома му и получи социална такса от 40 000 долара на месец в продължение на четири години до 2009 г., когато получи 1,9 милиона долара.

Бракът на Мери Харви привлече много медийно внимание, както и разводът й. Тя обаче остава извън светлината на прожекторите от 2016 г. С това казано, ние й желаем най-доброто във всичките й бъдещи начинания и се надяваме на най-доброто за нея.

Мери Харви Съпруг, брак

На 21 юни 1996 г. Мери Харви се жени за Стив Харви, когото среща в Арлингтън, Тексас, докато той работи като стендъп комик. На 18 юли 1997 г. тя ражда син Уинтън Харви. Двамата се разведоха през 2005 г., а тя го обвини в извънбрачна връзка с Марджъри Бридж, докато още бяха женени.

Тя също така направи видеоклипове в YouTube, обвинявайки Стив във физическо и психическо насилие. Те се обърнаха към съда за попечителството на Уинтън и докато Стив спечели попечителството, тя получи дома му и 40 000 долара месечно социално плащане до 2009 г. Тя получи 1,9 милиона долара след 2009 г.

Все пак й беше наредено да не прави публични изявления срещу него, което тя не се подчини. В резултат на това тя беше осъдена на 30 дни затвор. През 2007 г. Стив се жени за Майори Бридж. Тя съди Стив през 2016 г. за убийството на душата й и поиска 60 милиона долара, но загуби делото.

Популярни Публикации