Камила Кабело поема съдийската комисия на Кели Кларксън в The Voice Сезон 22

Кабело ще се присъедини към Блейк Шелтън, Гуен Стефани и Джон Леджънд като треньори на пълен работен ден. В резултат на това тя ще замени Кели Кларксън, която напуска певческото състезание за първи път, откакто влезе като треньор в Сезон 14. Преди това Кабело е служил като съветник на Team Legend през Сезон 21. Кели намекна миналата седмица, че може да поеме една година почивка от програмата.

Тя заяви:

Станах на 40 и знаете ли какво получавам за рождения си ден? Това лято казах не на всичко. Това лято няма да правя нищо. Откакто бях на 16 години, не съм имал почивка. Това лято е първото ми излизане. Не бързам.Слепите прослушвания за The Voice обикновено започват през юни, а сезонните промоции започват през август, така че ако Кели си вземе лятна ваканция, тя няма да участва в програмата.

 Косата на Камила

Причините на Кели Кларксън да напусне The Voice

Кели Кларксън си партнира с рапъра Снууп Дог за конкурса за американска песен, в допълнение към насочването на начинаещи музиканти в The Voice и представянето на дневната си програма за телевизионен чат The Kelly Clarkson Show. В новата поредица от музикални състезания на NBC ще участват 56 музиканти от всеки от 50-те щата, пет територии на САЩ и столицата на нацията.

Феновете се съмняват дали следващият телевизионен проект на Кели, който беше разкрит с 30-секунден тийзър преди Супербоул в неделя, е индикация, че тя е готова да продължи напред от The Voice. Кели не е говорила публично за решението си да напусне The Voice. Тя не е споменала нищо за напускане на програмата, но е посочила, че работният й график може да се промени.

 Кели Кларксън

Тя заяви:

Реших, че тази година ще има само няколко корекции за мен, които не мога да обсъждам тук, каза тя по време на въпросите и отговорите. Но има няколко неща, които се случват. Успях да отделя повече време на себе си и на децата си, докато все още работя. Просто някъде, където можем да отидем през уикендите и да правим някои забавни неща с децата ми.

Въпреки че не даде подробности, родената в Тексас не каза дали корекциите ще повлияят на представянето й в The Voice. Също така си струва да споменем, че The Voice Season 22 все още не е подновен.

Популярни Публикации