Кристиан Ериксен - възраст, нетно състояние, височина, съпруга, кариера, националност

Кристиан Ериксен е футболист от Дания. Той е добре известен с работата си като атакуващ полузащитник за клубове като OB, Inter Milan, Ajax и други. Той е страхотен играч заради отличната си визия, диапазон на подавания и точност на центриране. Способността на Кристиан да чете играта и неговите координационни умения също са впечатляващи. В момента той играе на UEFA Euro 2020. Научете повече за нетната стойност на Кристиан Ериксен, биографията, възрастта, националността, височината, съпругата, нараняването и фактите

Бърз факт

Истинско име Кристиан Ериксен
Псевдоним Кристиян
Известен като Футболист
Възраст 30-годишен
рожден ден 14 февруари 1992 г
Родно място Миделфарт, Дания
Знак за раждане Водолей
Националност датски
Етническа принадлежност датски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 6 фута
Тегло прибл. 70 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на бицепса ЧЕ
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка ЧЕ
Съпруга Сабрина Квист Йенсен
деца ЧЕ
Нетна стойност прибл. млн. (USD)

Кристиан Ериксен Възраст и националност

Кристиан Данеман Ериксен беше роден на 14 февруари 1990 г , в Миделфарт, Дания. Името на майка му е Дорте Ериксен, а името на баща му е Томас Ериксен. Предците на Кристиан са датчани и той има по-малка сестра на име Луиз Ериксен.

  Височината на Кристиан Ериксен

Кристиан ЕриксенВисочина и тегло

Височината на Кристиан Ериксен е 6 фута, а телесното му тегло е 76 кг. Освен това очите му са зелени, а косата му е светлокафява.

Професионалният живот и кариера на Кристиан Ериксен

Кога Кристиан Ериксен започна да играе футбол? Кристиан Ериксен започва кариерата си като член на отбора на Middelfart G&BK. След това се присъединява към датския клуб OB, където играе от 2005 до 2008 г.

През 2008 г. той подписа договор за две години и половина с Аякс. Той беше член на отбора в дивизията Ередивизи до 2013 г. Този играч беше продаден на Тотнъм Хотспър за £11 милиона (€12,45 милиона) през август 2013 г.

Той беше член на отбора в продължение на седем години и се състезаваше във Висшата лига. Тогава той беше взет от италианския клуб Интер Милано. Кристайн се съгласи на договор за четири години и половина на стойност десет милиона евро на сезон.

  Кристиан Ериксен нетна стойност

Кристиан Ериксен

Нетната стойност на Кристиан Ериксен за 2022 г

Колко е нетната стойност на Кристиан Ериксен? Към октомври 2022 г. нетното състояние на Кристиан Ериксен се оценява на около 25 милиона долара . По същия начин той печели годишна заплата от 2 милиона долара. Той популяризира марката напитки State в своите акаунти в социалните медии. Нетната стойност на топ футболистите е,

Кристиан Ериксен Съпруга и връзка

Коя е съпругата на Кристиан Ериксен? Той се жени за Сабрина Квист Йенсен, но подробностите около сватбата им са неизвестни. Съпругата му е фризьорка и те започнаха да се срещат през 2012 г. През юни 2018 г. тази двойка посрещна момченце на име Алфред. Той е баща и на още едно дете, чиято самоличност не е разкрита.

Кристиан Ериксен колабира по време на мач от Евро 2020

Кристиан Ериксен колабира по средата на мач от Евро 2020 . Мачът между Дания и Финландия на Евро 2020 обаче се проведе само за няколко часа на 12 юни 2021 г. Кристиан колабира в края на първото полувреме на мача.

Причината за това безсъзнание е неизвестна. Този звезден играч получи CPR на място, заобиколен от съотборниците си в кръг. Ситуацията беше емоционална, а приятелите му бяха забелязани да плачат. След час беше обявена новината за безопасността на Кристиан и мачът беше подновен.

Социална медия

Кристиан е активен в социални медийни платформи като Facebook и Twitter, съответно с над 606k и 859k последователи. Неговият акаунт в Instagram има над 2,8 милиона последователи.

Факти

  • В момента играе за Интер Милано
  • Той е на 29 години
  • Към 2021 г. нетната му стойност е 5 милиона долара
  • Женен е за Сабрина Квист Йенсен

Популярни Публикации