Денис Ричардс каза, че ще се върне в RHOBH въпреки враждата си с Лиза Рина

Денис Ричардс , ветеран от Истинските съпруги от Бевърли Хилс (RHOBH), наскоро отговори на дългоочакваната тема дали ще се върне в риалити драмата на Браво. Въпреки разбитата си връзка с Лиза Рина, актрисата каза, че би искала да се върне в риалити програмата. В радиопрограмата SiriusXM на Джеф Луис Дениз говори за това, че отново работи с марката. Въпреки докладите, тя каза, че никога няма да каже „не“ на повторното присъединяване. На 1 септември Денис каза:

Ще се радвам да си сътруднича с Лиза и да снимам с нея. Никога не съм казвал, че няма да се върна заради нея.

Тя дори каза, че все още се познава с няколко от домакините на шоуто и със сигурност е обсъждала завръщането си с приятеля Гарсел Бове. Дениз беше член на пълен работен ден в RHOBH за сезони 9 и 10, но тя напусна програмата след конфликт с дългогодишната си приятелка Лиза.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Денис Ричардс (@deniserichards)

Приятелството на Лиза Рина и Денис Ричардс оказа влияние върху RHOBH.

Кавгата между Лиза и Дениз започна, след като последната излъга за дъщеря си Лола, останала изненадана, след като чула разговора на тройката на нейното парти. Лиза беше объркана от това, тъй като Дениз беше честна за сексуалното си поведение на видео. Дениз, от друга страна, напусна програмата, след като беше залята от обвинения за предполагаемата й романтика с възпитаника на RHOBH Бранди Гланвил по време на пътуването им до Рим. Въпреки че звездата от „Дивите неща“ оспори обвиненията, повечето жени, включително Лиза, смятаха, че тя е имала сексуална връзка с Бранди. Лиза се изправи срещу Дениз за това, че е изобличила нея и другите членове на актьорския състав на RHOBH относно Лола и нейното приятелство с Бранди по време на срещата на сезон 10. Дениз, от друга страна, смяташе, че Лиза е развалила тяхната две десетилетия връзка заради програмата.

Тя каза на Каролайн Станбъри в подкаста Divorced Not Dead за опита си в програмата.

Имах фантастичен първи сезон. Вторият ми сезон беше наистина труден и се чудех какво ще ми направят в третия [сезон], ако остана?

 Денис Ричардс

Дениз беше съсипана да я загуби след сътресенията. Тя каза,

Това е вярно. Ето защо бях толкова ядосан. Бях удивен и изненадан по време на втория си сезон.

Въпреки това Лиза в крайна сметка се извини на Дениз за действията си в програмата, но последната каза, че не приема извинението й. Никога повече не мога да бъда близо до нея след случилото се. Дениз каза на Джеф:

Тя се свърза с мен и се извини чрез текстово съобщение. Имаше представа, че никога не съм реагирал, но го направих - и реагирах веднага.

Добавяйки към това:

Ще кажа следното: Лиза Рина играе мръсно, тя може да бъде наистина гадна и мисля, че това е просто нещо, което трябва да знаете, защото тя участва в шоуто.

 Денис Ричардс

Решението й никога повече да не бъде приятелка с Лиза стана още по-твърдо. Тя заяви:

Гледах няколко от последните епизоди и като видях как е тя, как е в социалните медии, просто не съм съгласен. Трудно е да се сприятелиш с такъв човек.

Въпреки нестабилните им отношения, Денис е готова да се върне в RHOBH, ако се свърже с нея.

Популярни Публикации