Коя е Саманта Спено? Среща ли се с някого след развода с Ранди Ортън?

Саманта Спено е гримьор, учител по гимнастика и предприемач от Съединените щати. Тя е най-известна като бившата съпруга на бореца и актьор Ранди Ортън.

Бързи факти

Пълно име Саманта Спено
Първо име Саманта
Фамилия Спено
Професия гримьор, инструктор по гимнастика и бизнесдама
Националност американски
Град на раждане Мисури
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Неженен
Без деца 1
Височина 165 см
Нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 11,1982

Живот след брака

Вече не е омъжена и е необвързана. Тя беше първата съпруга на Ранди Ортън. След дълги години любовна връзка двамата се ожениха на 21 септември 2007 г. На големия си сватбен ден те поканиха семейството и приятелите си.

Техните страстни любовни истории и как са се запознали

Саманта работеше като сервитьор в кръчма, където двойката се срещна за първи път. В момента Ранди е със счупен крак. От пръв поглед той се влюби в Саманта и започна да говори с нея. Този ден те разговаряха много часове. Тя предостави телефонния си номер след разговора им. Ранди я покани на среща на следващия ден и тя се съгласи и тяхната красива, любяща връзка започна.  Саманта Спено

Саманта Спено (Източник: Google)

Нейният бивш съпруг (Ранди Ортън)

Ранди Ортън, пълно име Рандал Кийт Ортън, е професионален борец. Роден е на 1 април 1980 г. в Ноксвил, Тенеси, САЩ. Той е син на професионалния борец Боб Ортън младши и медицинска сестра на име Илейн Ортън. На 20-годишна възраст той дебютира в борбата през 2000 г. Сега той има договор с WWE и е бил на марката Raw.

Бившият съпруг създава ново семейство

Той е съпруг и баща. Ким Мари Кеслър е името на жена му. Двойката има едно дете. Съпругата му има три деца от предишен брак. Ранди публикува снимки на жена си и децата си в Instagram, където всички са близнаци в синьо.

Първото им дете

След като се ожениха през 2007 г., двойката имаше първото си дете, момиче, на 12 юли 2008 г. Алана Мари Ортън беше името, дадено й от двойката. Тя беше последният член на семейството си.

  Саманта Спено

Саманта Спено (Източник: google)

Разведена

Всичко вървеше добре между тях в началото на брака им. Бракът им обаче не продължи дълго и се разведоха след шест години. Те се разведоха през юни 2013 г., след като се разделиха в края на 2012 г. Разводът им беше цитиран като резултат от непреодолими разногласия. Детето й беше върнато под нейните грижи. От Ранди се изисква да плаща 00 издръжка всеки месец. Ранди прекарва време с дъщеря си след края на функционалния брак на двойката.

Интервю

Саманта Спено, бившата съпруга на Ранди Ортън, интервюира бившия си съпруг на червения килим на Залата на славата 2019. Ранди, по прякор Усойницата, беше разпитан дали се страхува от змии в реалния живот и той отговори, че може да говори за влечуги в продължение на часове, откакто е израснал обсебен от влечуги.

Ранди имаше 10-футов питон Bermes, който тежеше приблизително 80 паунда и живееше в стаята му, докато беше в гимназията, което шокира Том. Имаше прекрасна майка. След това Том даде възможност на Саманта да разпита съпруга си. Саманта отвърна саркастично, че знае твърде много за него и че той вероятно знае много повече, отколкото тя трябва.

Тя обаче попита мъжа си чия среща, освен своята, очаква с най-голямо нетърпение. Ранди отговори, че ще заложи на „Triple H“ срещу „Batista“, тъй като е израснал с тях на ринга, и ще заложи на „Hunter“ срещу „Dave“.

Какво ги мотивира да преследват кариера като борци?

WWE Superstar R-Truth и Randy-The Viper ORTON се появиха в Lopez Tonight, за да отговорят на някои въпроси в Twitter. На въпрос какво ги е мотивирало да станат борци, Ранди каза, че това е семейството му, тъй като той и баща му са се борили в басейна, докато R-Truth е израснал, гледайки борба. Друго запитване беше какво биха направили, ако не бяха борци.

Ранди мечтаеше да стане каскадьор, когато беше по-млад, докато R-Truth мечтаеше да бъде актриса. Ранди спомена автомобила си, GT Speed ​​2010 Bentley, който донесе за себе си и за тогавашната си съпруга Саманта Спено, като най-ценния им предмет. Това беше оборудването на R-musical Truth.

  Саманта Спено

Саманта Спено (Източник: Google)

Желанието на Ранди Ортън да се срещне с Кен Шамрок

Ранди заяви в епизод на Шоуто на Кърт Енгъл, че никога не е срещал Кен Шамрок, но се възхищава на него и работата му и желае да се срещнат в крайна сметка. Той подчерта страхотната автобиография на Кен, откакто беше в WWE по време на разгара на Attitude Era. Той беше и първата звезда на UFC, появила се в средата на 90-те.

Измерване на височина, тегло и тяло

По отношение на измерванията на тялото, Тя е висока 5 фута 4 инча (165 см) и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

Саманта Спено Нетна стойност

Саманта Спено има значителна нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя успява да изкара толкова пари чрез работата си като козметик. Тя също е предприемач; многото й бизнес начинания й помагат да прави повече пари. След развода с известния си бивш съпруг тя получава солидна издръжка. Състоянието на бившия й съпруг се оценява на 11 милиона долара. Като професионален борец той печели толкова пари.

През 2001 г. получава договор със Световната федерация по борба. Той е спечелил общо единадесет шампионата на WWE, включително девет световни титли. Досега той участва в много телевизионни предавания и филми. По-долу са някои от неговите филми, заедно с техните резултати от IMDb и Rotten Tomatoes. Той изигра Ед Фрийл в комедийно-драматичния филм „Това съм аз“. Този филм получи 7 оценки в IMDB и 60% в Rotten Tomatoes. Романтичната комедия 'Long Shot' описва Кристофър Брукс. Той има рейтинг от 6,9 в IMDb и рейтинг на одобрение от 82 процента в Rotten Tomatoes. Той изигра Мартин в комедийно-драматичния филм „Changeland“. Той има 5,6 оценки в IMDb и рейтинг на Rotten Tomatoes от 63 процента.

Популярни Публикации