Nextraker- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, тегло, Twitter, кариера

Nextraker е YouTuber от Съединените щати. Nextraker също е разработчик на съдържание, който е специализиран в шеги, хакове и измами, наред с други неща. Въпреки славата си, Некс никога не е разкривал истинската си самоличност или лицето си пред медиите. Научете повече за Нетна стойност на Nextraker, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, Twitter, кариера

Бързи факти

Пълно име Nextraker
Дата на раждане 01 януари 1995 г
Възраст 27 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 8
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени щати
Височина 6 фута 6 инча (1,98 м)
Тегло N/A
Семейно положение единичен
Нетна стойност 130 000 долара
Родно място Финикс, Аризона
Националност американски
Facebook Nextraker Facebook
Twitter Nextraker Twitter
Youtube Nextraker Youtube
Instagram Nextraker Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Nextraker Възраст и ранен живот

Кой е Nextraker? Nextraker е 27-годишен мъж. Той е роден в САЩ на 1 януари 1995 г. Неговата зодия е Козирог. Той е роден във Финикс, Аризона, и е израснал там. Въпреки това има малко подробности за неговите родители, братя и сестри или образователна история.

Височина и тегло на Nextraker

Колко висок е Nextraker? Nextraker никога не е виждал лицето му. В резултат на това населението остава в неведение за характеристиките на лицето му, като цвета на кожата и косата. Други обаче спекулират, че височината му е около 6 фута 6 инча.  Nextraker

Nextraker позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Nextraker

Колко е нетната стойност на Nextraker? Младият Nextraker е събрал респектираща сума пари в канала си в YouTube чрез различни шеги, хакове, измами и много други. Към 2021 г. Nextraker има нетна стойност от 130 000 долара.

Професионален живот и кариера

Професионалният живот на Nextraker започва през ноември 2008 г., когато е на 19 години, когато стартира своя канал в YouTube. И почти изведнъж той започна да качва свои шегови изображения. Той е добре познат в YouTube като разработчик на съдържание, който е специализиран в шеги, хакове, мами и други подобни неща. Компилации с шеги, КАК ДА СЕ ШЕГУВАМЕ!, Как да промъкнем храна и бонбони в класа, хакове, коледни шеги и хакове са някои от неговите епизоди в YouTube. Шеги, които са най-отвратителните!, Най-добрите шеги, хакове и шеги за Хелоуин и първоаприлските шеги са само няколко примера. Един от най-популярните му видеоклипове се казва 5 прости начина да промъкнете храна в клас, когато сте гладни – училищни хакове за деца (КАК ДА ХАКНЕТЕ). Това е написано на 14 май 2017 г. и е получило над 4 970 499 гледания до момента.

По същия начин, някои от най-известните му шеговити видеоклипове включват Как да извадите най-гадната шега на вашия съквартирант! и The Frozen Mentos Prank, който му помогна да спечели над 1,8 милиона зрители. Той, подобно на Роман Атууд, е известен със своите шеговити изображения в YouTube. Освен това той стартира Nex на испански език, издание на неговия канал на испански език. По същия начин той притежава далматинец, който участва в няколко от публикациите му в YouTube.

Nextraker приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Nextraker? Nextracker е необвързан, според състоянието на връзката му. Все още не се е оженил и няма бебе. Сега той е зает с работата си. Освен това той може да търси своята идеална половинка. Освен това той е известен. Той е много по-загрижен за работата си и избягва всякакви провокативни действия или спекулации.

Също така, знайте за Нетна стойност на Rikrok, биография, възраст, приятелка, височина

Популярни Публикации