Мая Максуел - възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност

Мая Максуел е YouTuber от Съединените щати. Мая Максуел е добре известна като член на семейния канал Tic Tac Toe. Семейството редовно качва предизвикателства, скечове, премествания, приключения и свързано с игрите съдържание. Научете повече за нетната стойност на Мая Максуел, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Мая Максуел
Дата на раждане 02 декември 2012 г
Възраст Десетгодишен
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 1
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Youtube звезда
Държава Америка
Семейно положение единичен
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите сиво-синьо
Цвят на косата Светлокафяво
Националност американски
баща Джейсън Максуел
Майка Луси Максуел
Братя и сестри Ади (сестра), Колин (брат)
Youtube Мая Максуел Youtube
Марки N/A
Хоби N/A

Мая Максуел Биография, възраст и националност

Коя е Мая Максуел? Мая Максуел е десетгодишен (от 2022 г.). Тя е родена в САЩ на 02 декември , 2012 г. Имената на родителите й бяха Луси и Джейсън Максуел и тя беше отгледана с двама допълнителни братя и сестри, Колин и Ади. Те също имат куче на име Санди като домашен любимец. Семейството има собствен канал в YouTube, който стартира през декември 2015 г. Тя също не е разкрила никакви факти или информация за образователната си история. Тъй като е още млада, тя може да ги актуализира в следващите дни.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Мая Максуел? Височината и теглото й все още не са известни. Очите на Мая са прекрасни сиво-сини. Освен това тя има светлокафява коса. Освен това, тъй като тя е все още млада, има малко информация относно личния й живот, включително нейната сексуална ориентация и физически пропорции .



  Мая Максуел

Мая Максуел позира за снимка Източник: Google

Нетната стойност на Мая Максуел 2022 г

Каква е нетната стойност на Мая Максуел? Тя изкарва добре, както и много пари от работата си в семейния канал. Нетното състояние на Мая Максуел се оценява на около 6 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Мая Максуел, американска знаменитост в YouTube, е член на добре известния семеен канал на семейството си, Tic Tac Toy, откакто е била много ранна. Те започнаха своето приключение и създадоха канала през декември 2015 г. Семейният канал често качва видеоклипове и материали, включително различни видове предизвикателства, тегления, приключения, скечове и неща, свързани с игрите. Мая, брат й Колин, сестра й Ади и родителите й са включени във видеоклиповете в канала. Над 1,8 милиарда души са гледали филмите им. Мая е само на осем години, но вече е известна и е извървяла дълъг път. Въпреки това, тъй като тя е само на осем години, тя трябва да извърви дълъг път, преди да може да продължи пътуването си и да постигне значителен напредък в живота.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Мая Максуел? Предвид младата й възраст, тя най-вероятно не е омъжена и никога не е имала връзка. Тя също така показа способността да води чисто досие. Не е участвала в събития или действия, които са породили слухове за нея.

Факти

  • Мая Максуел е американски YouTuber.
  • Мая Максуел е популярна с това, че е член на семейния канал на Tic Tac Toy.
  • Семейството редовно публикува предизвикателства, скечове, тегления, приключения и материали, свързани с играта.
  • Като се има предвид младата възраст на Мая Максуел, тя е необвързана и вероятно няма минали връзки.

Също така, знайте за Нетна стойност на Франк Нити, биография, възраст, националност

Популярни Публикации