Маргарет Бренан- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Маргарет Бренан е млад журналист от САЩ. Маргарет Бренан е добре известна с работата си като кореспондент на CBS News и с изявите си в Face the Nation с Маргарет Бренан.

Бързи факти

Пълно име: Маргарет Бренан
Дата на раждане: 26 март 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Журналист, кореспондент на новини, водещ на новини, модератор
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 11 април 2015 г
Съпруг Ядо Якуб
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-25-35 инча
Родно място Стамфорд, Кънектикът
Националност американски
Етническа принадлежност ирландско-американски
образование Манастир на Светото сърце; Университет на Вирджиния (бакалавърска степен по външни работи и близкоизточни изследвания); Университет Ярмук; Университет Ниагара (докторска степен по литература)
баща Едуард Бренан
Майка Джейн Бренан
Братя и сестри Две (Катрин и Джеймс)
деца Двама (синове: Иймън Бренан Якуб и Малек Мърфи Якуб)

Биография на Маргарет Бренан

Маргарет Бренан е 41-годишна актриса, родена на 26 март 1980 г. Нейната зодия е Овен и е от Стамфорд, Кънектикът. Що се отнася до семейството й, баща й Едуард Бренан и майка Джейн Бренан са нейни родители. Джейн преподава рисуване и история на изкуството на ученици от началното училище. Тя също е трето поколение ирландски американец. Семейството на баща й произхожда от Голуей, докато майка й идва от Слайго.

Тази личност е посещавала манастира на Свещеното сърце в Гринуич, Кънектикът, за своето обучение. Тя получава бакалавърската си степен с отличие от тази институция през 1998 г. Тя продължава в Университета на Вирджиния за следгимназиалното си образование. След това тя получава бакалавърска степен по изкуства по глобални въпроси и близкоизточни изследвания с непълнолетна по арабски през 2002 г., завършвайки с отличие.Този човек също беше назначен за стипендиант на Емерих-Райт за дисертацията си. Тя също отиде в университета Ярмук в Ирбид, Йордания, за да учи. Беше част от стипендия Фулбрайт-Хейс. След това, през 2015 г., университетът Ниагара й връчи почетна степен доктор по литература като признание за приноса й към световните дела.

  Възраст на Маргарет Бренан

Маргарет Бренан

Височина и тегло на Маргарет Бренан

Маргарет Бренан е висок 5 фута 7 инча (1,7 метра) и тежи приблизително 56 килограма. По същия начин измерванията на гърдите, талията и бедрата на журналиста са 34-25-35 инча. Този известен водещ на новини също има руса коса и светлокафяви очи.

кариера

Маргарет Бренан е журналист, който работи във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя е модератор на Face the Nation на CBS News с Маргарет Бренън. Тя е и главен кореспондент на мрежата за международни въпроси. Преди това е работила за тази мрежа като кореспондент на Белия дом, а от 2012 г. отразява Вашингтон.

Преди това този журналист беше домакин на ежедневното шоу InBusiness с Маргарет Бренан, преди да се присъедини към CBS. Телевизия Bloomberg излъчи тази програма. По същия начин този журналист е работил като кореспондент на CNBC и е участвал в предавания на NBC News.

Този журналист също е член на Gridiron Club и Съвета за международни отношения. Журналистът е член на консултативния съвет на възпитаниците на Университета на Вирджиния. В допълнение, този писател е член на консултативния съвет на Smurfit School of Business в University College Dublin.

Маргарет Бренан беше определена за една от най-добрите ирландски американци от списание Irish America, както и за една от 100-те най-добри ирландски американци в бизнеса и медиите. Този журналист беше признат за един от най-добрите журналисти под 30-годишна възраст от NewsBios/TJFR Group през 2003 г.

Тя също така беше наградена с наградата „Фулбрайт“ за международно разбирателство през 2010 г. След това журналистката спечели награда „Еми“ за изключителни специални новини за нейното отразяване на стрелбата в гимназията в Паркланд.

Освен това журналистът е номиниран за две награди Еми за изключителен новинарски анализ. Тези награди бяха дадени за отразяването на журналистите на епидемията от COVID-19, както и за отношенията между Иран и САЩ. След това, през 2020 г., този журналист от CBS беше отличен от Съвета на комуникаторите по религия с наградата Wilbur. Писателката току-що спечели първо място в National Headliner Awards за нейното отразяване на епидемията от COVID-19 в Facing the Pandemic, което тя публикува през 2021 г.

Маргарет Бренан Нетна стойност

Маргарет Бренан има нетна стойност от 5 милиона долара в Съединените щати.

  Маргарет Бренан нетна стойност

Маргарет Бренан

Маргарет Бренан Съпруг, брак

Маргарет Бренан е блажено омъжена за Ядо Якуб, името на нейния съпруг. Съпругът й е сирийско-американски адвокат, който служи в морската пехота на САЩ като съдия-адвокат. Що се отнася до началото на връзката им, двойката се срещна за първи път в Университета на Вирджиния в Шарлотсвил. Беше 1998 г., когато двамата се срещнаха за първи път и започнаха да се срещат през 2013 г. Двойката се ожени на 11 април 2015 г. във Вашингтон, окръг Колумбия.

На 30 април 2018 г. тя обяви първата си бременност по време на участие в The Late Show със Стивън Колбърт. Първото й дете, син, се роди на 11 септември 2018 г. На 23 декември 2020 г. тя обяви втората си бременност в профила си в Instagram. На 28 април 2021 г. семейството се сдоби с второ дете, също син. Еймън Бренан Якуб и Малек Мърфи Якуб са имената на нейните синове.

Популярни Публикации