Кой е Джордж Уил? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джордж Уил е известен политически коментатор, който често публикува есета за ВАШИНГТОН ПОСТ. Той е анализатор на MSNBC и NBC News. Той е известен американски журналист, получил наградата Пулицър за своето мнение. Той беше член на Републиканската партия до 2016 г., но в момента подкрепя независима политическа партия.

Бързи факти

Празнувано име: Джордж Уил
Истинско име/пълно име: Джордж Фредерик Уил
Пол: Мъжки
Възраст: 81 години
Рождена дата: 4 май 1941 г
Родно място: Шампейн, Илинойс (САЩ)
националност: американски
Височина: 1,8м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мари Масенг
Деца/деца (син и дъщеря): да
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джордж Уил гей ли е?: не
Професия: Политически коментатор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Джордж Уил

Джордж Уил е роден в Шампейн, Илинойс, на 4 май 1941 г. Луиз Хендриксън Уил и Фредерик Л. Уил са негови родители. Баща му е бил професор по философия, специализирал епистемология. Учил е в гимназията на Лабораторния университет или гимназията в Урбана в Илинойс.

През 1959 г. завършва гимназия. След като завършва гимназия, той посещава Тринити Колидж в Хартфорд, Кънектикът. Получава бакалавърска степен по религия през 1962 г. По-късно посещава Оксфордския университет. През 1968 г. той получава докторска степен. в политическите науки.  Джордж Уил

Възрастта, височината, теглото на Джордж Уил

Джордж Уил е роден на 4 май 1941 г. и към 2022 г. е на 81 години. Висок е 1,8 м и тежи 80 кг.

кариера

От 1970 до 1972 г. той служи като член на персонала на републиканския сенатор Гордън Алот. През 1974 г. той е назначен като редактор във ВАШИНГТОН ПОСТ, където пише колона два пъти седмично. От 1972 г. до 1978 г. работи като редактор в NATIONAL REVIEW.

Той публикува две книги за бейзбол, едната от които се превърна в бестселър. Публикувал е и трудове по политическа теория. Той се присъединява към Fox News през 2013 г., където остава до 2017 г. Той се присъединява към NBC News и MSNBC като политически сътрудник на 8 май 2017 г.

Постижения и награди

Той е получил няколко отличия през кариерата си. Той е получил няколко награди, включително наградата Пулицър, наградата Headliner, наградата Silurian, наградата Champion of Liberty, наградата Madison Medal и много други. Той е получил повечето от наградите си за своите статии и публикации във вестници.

Нетната стойност на Джордж Уил през 2022 г

на Джордж Уил нетното състояние се оценява на над 4 милиона долара към юли 2022 г., което той е направил като писател, романист и колумнист. Той е публикувал 14 романа, които са му спечелили много признание и пари.

Той е откровен по отношение на икономическите и социални проблеми. Той настояваше за изтеглянето на американски войници от Афганистан. Той наказа администрацията на Буш за участие в шпионаж без основание. Той също така е против смъртната присъда за нарушителите. Той подкрепя легализирането на наркотиците с цел минимизиране на престъпността. Той също така се противопоставя на правилата за финансиране на кампаниите. Той също така е наказвал различни хора, свързани с американския консерватизъм и Републиканската партия. Сега той се радва на прекрасен живот със съпругата и децата си.

Съпругата на Джордж Уил, брак

Джордж Уил се жени за Мадлен и имат три деца. Той се жени за Мари Масенг през 1991 г. През 1992 г. те са благословени с едно дете, Дейвид. Съпругата му сега работи като политически консултант и автор на речи. Работила е за президентски кампании и преди това е била наета от Скот Уокър през 2016 г.

Джордж Уил е агностик, който обича да гледа Чикаго Къбс. Той е доста вокален относно своите политически убеждения и мисли. В своите писания той също е писал много за бейзбола. По време на предизборната кампания той критикува и Доналд Тръмп.

Популярни Публикации