Wyatt Oleff- Възраст, приятелка, височина, нетна стойност, националност

Уайът Олеф е млад актьор от САЩ. Уайът Олеф е най-известен с ролите си в „Пазители на галактиката“, „Не съм добре с това“, „Имало едно време“ и други филми. Той също е сензация в социалните медии с лични акаунти в сайтове като YouTube, Instagram, Twitch и Twitter. Научете повече за нетната стойност на Wyatt Oleff, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Уайът Олеф
Псевдоним Уайът
Дата на раждане: 13 юли 2003 г
Възраст: 19 годишен
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, модел, звезда в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Ерин
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
баща Дъг Олеф
Майка Дженифър Олеф
Братя и сестри Един (брат Ели)
Twitter Уайът Олеф в Twitter
Youtube Уайът Олеф в Youtube
Instagram Уайът Олеф в Instagram
IMDB Уайът Олеф IMDB
Седмица Wyatt Oleff Wiki

Възраст и биография на Уайът Олеф

Уайът Олеф е роден на 13 юли 2003 г. и сега е на 19 години. Пълното му име е Уайът Джес Олеф и той е родом от Чикаго, Илинойс, Съединените щати. Що се отнася до семейството му, родителите на Уайът са Дъг и Дженифър Олеф. По същия начин Уайът има по-голям брат на име Ели. Има информация, че той има две сестри, но тяхната самоличност е неизвестна и не е ясно дали тази информация е потвърдена или не.

Родителите на Wyatt също притежават предучилищни заведения CHALK. Те го стартираха в Блумингтън, Илинойс, през май 2005 г., след като имаха положителен опит с предучилищната градина на детето си. Уайът израства в Чикаго до седемгодишна възраст, когато той и семейството му се преместват в Лос Анджелис, Калифорния, за да продължи актьорската си кариера и да помогне на родителите си да разширят бизнеса си.

Родителите на Wyatt откриха четири нови предучилищни клона в Южна Калифорния след преместването им в Ел Ей, докато Wyatt се занимава с актьорство. Той също има малко куче на име РоРо като домашен любимец. Освен това Уайът е голям фен на видеоигрите, който понякога пренебрегва училищните си задължения, за да играе игри.

Височина и тегло на Уайът Олеф

Уайът Олеф е висок 1,73 метра (5 фута 8 инча). Освен това, няма информация за другите му телесни измервания, като измервания на гръдния кош-талия-ханша, бицепсите, размера на роклята, размера на обувките и т.н. По същия начин Уайът има кафяви очи и кафява коса.

  Уайът Олеф

Wyatt Oleff (Източник: Pinterest)

Wyatt Oleff Професионална кариера

Що се отнася до професията, Wyatt Oleff работи професионално като дете актьор. Той стана известен като Young Quill във филма на Marvel от 2014 г. Guardians of the Galaxy. По същия начин Уайът се появи като Стенли Юрис във филма на ужасите от 2017 г. „То“ и като Стенли Барбър в „Не съм добре с това“ на Netflix.

Освен това, професионалната актьорска кариера на Wyatt започва през 2012 г., когато той получава второстепенна роля в телевизионния сериал Animal Practice. Той също така се появява като гост в предавания като Suburgatory, Shake It Up, Once Upon a Time и Scorpion. Wyatt и Finn Wolfhard от Stranger Things бяха актьори в римейка на It на Стивън Кинг.

Уайът Олеф беше само на пет години, когато за първи път каза на родителите си за желанието си да бъде актьор. Въпреки че не е сигурен какво го е вдъхновило да стане актьор по онова време, той е бил заинтригуван от аспекта на разказването на истории и играенето на различни роли дори като малко дете. За него стана по-лесно да се занимава с актьорство, след като семейството му се премести в Лос Анджелис, когато той беше на седем години.

Повече за кариерата

Скоро след това той получава първата си актьорска роля в реклама на Coldwell Banker. През това време Wyatt придоби нова гледна точка върху процеса на прослушване, която все още използва в прослушванията днес. По-късно започва да се появява във второстепенни роли по телевизията.

След това, през 2013 г., на десетгодишна възраст, Уайът получи главната гост-звезда роля на младия Румпелщилцхен в Once Upon a Time на ABC. Уайът трябваше да говори с шотландски акцент за тази част. Поради собствената си несигурност той и майка му обмисляха да пропуснат възможността. Уайът, от друга страна, се справи с акцента за една седмица с помощта на треньор по диалект.

Уайът прави филмовия си дебют през 2014 г. с романтичната комедия Someone Marry Barry, след като работи няколко години по телевизията. Големият му пробив идва същата година, когато играе младия Питър Куил, по-младата версия на героя на Крис Прат в „Пазители на галактиката“.

Статус на връзка с Уайът Олеф

Уайът Олеф е в романтична връзка с Ерин, известна още като @cactiluna. Ерин заяви в публикация в Instagram, че се срещат от година и половина. Тази публикация беше публикувана през май 2020 г. Уайът и Ерин публикуваха очарователни снимки един на друг в съответните си акаунти в социалните медии.

Социални медии Wyatt Oleff

По отношение на социалните медии, Wyatt Oleff се присъедини към Twitter през април 2016 г. и в момента има 355,6K последователи в неговия @fellowyatt потвърден акаунт. По същия начин той се нарича @wyattoleff в Instagram, където има 403 публикации, 2,6 милиона последователи и 403 споделяния към момента на писане на тази биография.

На 23 юли 2013 г. той стартира и едноименен канал в YouTube. В момента този канал има 6 347 212 гледания и 286 хиляди абонати. В момента той създава скечове за канала си, но не е сигурен какво съдържание ще включи в бъдеще. Той също има акаунт в Twitch с над 27,8 хиляди последователи под потребителското име @awyatt.

Уайът Олеф Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Wyatt Oleff? Нетното състояние на Уайът Олеф се оценява на 1 милион долара към 2022 г. Освен всичко друго, той може да печели пари чрез проекти за актьорско майсторство и моделиране, одобрение на марки, партньорства и т.н.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 7
  2. Щастливият му камък е лунен камък.
  3. Щастливият му цвят е сребрист.

Също така, знайте за Shelby Owlbeteen Нетна стойност, биография, възраст, националност .

Популярни Публикации