J J Garcia- Възраст, съпруга, височина, нетна стойност, националност

Джей Джей Гарсия е телевизионно риалити лице и продавач от Съединените щати. Джей Джей Гарсия е по-малкият брат на звездите от WWE Бри и Ники Бела. Той участва в телевизионната програма Total Divas и в WWE. Научете повече за нетната стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера и факти на J J Garcia

Бързи факти

Пълно име Джей Джей Гарсия
Дата на раждане 31 март 1986 г
Възраст 36 години
Хороскоп Овен
Късметлийско число 4
Щастлив камък Диамант
Щастлив цвят червен
Най-доброто съвпадение за брак Лео
Пол Мъжки
Професия Телевизионна личност, изпълнителен директор
Държава елен
Семейно положение женен
Женен Дата 23 април 2011 г
Съпруга Лоран Гарсия
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Височина 5 фута 10 инча
Родно място Сан Диего, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност мексиканско-италиански
Религия Кристиян
образование Gilbert Community College
баща Джон Гарсия
Майка Кати Колас
Братя и сестри Ники Бела и Бри Бела
деца Алис. Джей Джей, Джейк Итън Гарсия, Вивиен
Twitter Джей Джей Гарсия в Twitter
Instagram Джей Джей Гарсия Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

J J Garcia Биография, възраст и националност

Кой е J J Garcia? Джей Джей Гарсия е роден на 31 март 1986 г , в Сан Диего, Калифорния, САЩ. Той е 36 години. Brianna Monique Garcia-Colace е цялото му име. Той е телевизионна личност и американски търговец. Джон Гарсия е името на баща му, а Кати Колас е името на майка му. Ники и Бри Бела са негови сестри близначки. Той е със смесено (мексиканско-италианско) потекло и практикува християнството. Нейният астрологичен знак е Овен. JJ получава асоциирана степен през 2006 г. от Gilbert Community College. За съжаление няма налична информация относно бъдещи изследвания.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е J J Garcia? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на J J Garcia в момента е 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са черни, а косата му черна.  Джей Джей Гарсия

J J Garcia позира за снимка Източник: Instagram

Джей Джей Гарсия Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на J J Garcia? Счита се, че нетното състояние на JJ е 1 милион долара към 2022 г. Неговите източници на доходи обаче са като продавач и чрез телевизионна риалити програма. Той обаче се е състезавал в WWE.

Професионален живот, кариера и стил на живот

JJ започва кариерата си като продавач и участва в риалити програмата Total Divas заедно с Наталия в сегмент, наречен Feuding Funkadactyls. По-късно той участва в няколко допълнителни епизода. Там той обсъжда връзката и брачния проблем. Той дебютира в WWE през 2015 г., в понеделник вечер RAW, като част от съперничество с неговите братя и сестри, близнаците Бела. По същия начин той участва в шестия епизод от първия сезон на американското телевизионно риалити шоу „Total Divas“. „Feuding Funkadactyls“ е заглавието на епизода. Програмата му позволява да надникне в живота на суперзвездите от WWE Бри Бела и Ники Бела. Той показа и видеозаписи от личния им живот. По-късно в третия сезон на „Total Divas“ той участва в още няколко епизода. Сега той е консултант по търсене на ръководни кадри в базираната в Аризона фирма JBN & Associates, LLC.

Приятелка, статус на брак и връзка

Джей Джей Гарсия женен ли е? JJ се жени за Лоран Гарсия на 23 април 2011 г. Тя е добре позната фигура в социалните медии, както и моден блогър. На 21 октомври 2016 г. те посрещнаха първото си дете Вивиен. Двойката разкри през февруари 2018 г., че очаква второто си дете. Те имаха втората си дъщеря, Алис, на 30 август 2018 г. Джейк Итън Гарсия, момче, беше осиновено от тях.

Факти

  • Джей Джей Гарсия е американска телевизионна риалити личност и продавач.
  • Джей Джей Гарсия е брат на суперзвездата на WWE Бри и Ники Бела.
  • По същия начин той се появи в телевизионното шоу Total Divas и WWE.
  • Въпреки това, JJ не е участвал в нито един от споровете и слуховете.
  • Той не обича да се включва в слухове и спорове.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст, националност и етническа принадлежност на Нед Фулмър .

Популярни Публикации