Кой е Sparc Mac? Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност

Sparc Mac , американски YouTuber и стриймър са добре известни със своите видеоклипове и потоци за геймплей RuneScape. RuneScape е игра, която включва бойна система в полу-реално време, разположена във фантастично царство, разделено на градове, региони и кралства. Играчите могат да си взаимодействат в играта, като играят мини-игри, чатят, търгуват и други дейности. Това той прави в различните си канали в YouTube, най-популярният от които е Sparc Mac.

Бързи факти

Празнувано име: Sparc Mac
Истинско име/пълно име: Sparc Mac
Пол: Мъжки
Възраст: 29 години
Рождена дата: 17 ноември 1992 г
Родно място: Северна Каролина
националност: американски
Височина: 5 фута 8 инча
Тегло: 65 кг
Сексуална ориентация: Неизвестен
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Sparc Mac гей ли е?: не
Професия: Професионален геймър
Заплата: Неизвестен
Нетно състояние през 2022 г.: 1,5 милиона долара

Sparc Mac Биография

Sparc Mac е роден на 17 ноември 1992 г. в Северна Каролина, САЩ. Той също е отгледан тук. Астролозите смятат, че е роден под знака на Скорпион.

Въпреки че предпочита да пази част от информацията за своите братя и сестри и родители, той започва да играе RuneScape на 15-годишна възраст.Sparc Mac Възраст, височина, тегло

Sparc Mac е роден на 17 ноември 1992 г. и е на 29 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи 65 кг.

  Sparc Mac

Sparc Mac

кариера

Sparc Mac започва кариерата си в RuneScape на 15-годишна възраст. Коментаторските му способности, които той извежда с оригиналност, му помагат да стане още по-известен.

Заслужава да се отбележи, че той започва кариерата си в RuneScape заедно с колегата си в YouTube геймър Kkcomics.

Въпреки факта, че започва да играе през 2007 г., той стартира канала си в YouTube на 28 август 2006 г. и публикува първото си видео на 22 януари 2009 г.

Откакто стартира канала си в YouTube, той е натрупал над 430 000 абонати и е получил над 600 000 гледания на един от най-популярните си видеоклипове, RuneScape Sparc Mac’s Full Third-Age Melee Pking. Освен в YouTube, той се превърна в много популярен стриймър на Twitch с над 421 000 последователи.

Той има няколко популярни канала в YouTube.

-Mac 1 Sparc

Това беше първият му канал и има над 444 000 абонати и над 134 милиона гледания.

Най-популярният видеоклип в този канал е The Dream of 10 or 20B, който е получил над 950 000 гледания, откакто беше публикуван на 13 май 2017 г. Второто най-популярно видео е RuneScape Spac Mac’s Full Third-AgeMelee Pking! получи над 807 000 гледания, откакто беше публикуван на 20 ноември 2011 г. Този акаунт обаче беше забранен през юли 2008 г. за злоупотреба с допълнителния потенциален проблем.

Той беше баннат, защото го направи нарочно, въпреки факта, че бъгът беше причинен от Jagex.

-SpacMacProduction

Този втори канал стартира на 7 октомври 2009 г. Той има повече от 43 000 абонати и над 1,1 милиона гледания.

-SpacMacLIVE

Този канал, който дебютира на 21 април 2011 г., има над 217 000 абонати и над 178 милиона гледания.

-SpacMacOfficial

Този канал стартира на 18 юни 2011 г. и в момента има над 21 000 абонати.

Постижения и награди на Sparc Mac

Sparc Mac е успешна YouTube звезда и един от най-богатите YouTubers, роден в Северна Каролина. Твърди се, че каналът на Sparc Mac е най-гледаният от всички направени видеоклипове на RuneScape, благодарение на таланта му да предоставя коментари, които правят приятно гледането на неговото съдържание. Това го нарежда сред най-богатите играчи на OSRS. Той е и най-добрият играч в „Дуел Арена“, където използва приблизително 1399 умели тактики, една от които надхвърля 99 и е 112 Dungeoneering.

Нетната стойност на Sparc Mac през 2022 г

Sparc Mac е работил усилено през годините, за да развие каналите си в YouTube, които са основният източник на доходите му чрез реклами и потоци в Twitch. С над 313 милиона гледания на неговите канали в YouTube, той може да печели над 0 000 средно на година.

Нетната стойност на Spac Mac се оценява на 1,5 милиона долара към октомври 2022 г., въз основа единствено на основната му кариера като звезда в YouTube. Spec Mac също притежава черен автомобил Mustang.

Трудно е да се работи само на един канал; Sparc Mac е работил върху четири, демонстрирайки изключителните си усилия в това, което прави експертно; играя игри. Той е вдъхновил много геймъри да се съсредоточат върху това, което са способни да направят според своите способности, ако богатството стане неизбежно.

Sparc Mac приятелка, запознанства

Sparc Mac все още не е женен и не излиза с никого към декември 2021 г. Той окачи шапката си на известна забележка, която направи относно ситуацията с развода на Джеф Безо, твърдейки, че това е причината, поради която все още не е женен. Sparc Mac, от друга страна, е имал предишна връзка, но никога не е бил сгоден.

Популярни Публикации