Мелиса Джизони- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Мелиса Гисони е добре позната американска риалити личност, която стана известна, след като се появи в шоуто Dance Moms с двете си деца, Мади и Макензи. Тя е добре известна с работата си по сериала Famewhore и с това, че е съпруга на Грег Гисони.

Бързи факти

Пълно истинско име Мелиса Гисони
Псевдоним Мелиса
Възраст (към 2021 г.) 53 години
Професия реалност личност
Дата на раждане 13 юни 1968 г
Място на раждане Ню Йорк Сити, Ню Йорк, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруг Грег Гисони
Нетна стойност 500 хиляди долара
Височина (прибл.) 5 фута 4 инча
Тегло (прибл.) 58 кг

Възраст и ранен живот на Мелиса Гизони

Мелиса Гисони беше роден на 13 юни 1968 г , в Ню Йорк, Ню Йорк, на полски, немски и италиански родители. Тя е на 53 години към 2021 г. Имената на майка й и баща й не се съобщават, но има сестра на име Рене Бърки. Тя идва от семейство от средната класа и съжалява, че не е завършила колежа си.

Височина и тегло на Мелиса Гисони

Мелиса Гисони е блондинка със сини очи. Височината й е 5 фута 4 инча (1,6 м) и тежи около 58 кг. Мелиса Гисони

Мелиса Гисони Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Мелиса Гисони? Според източници от октомври 2022 г. нетното състояние на Мелиса се очаква да бъде 500 хиляди долара. Годишната й заплата не е публикувана.

кариера

Мелиса започва своята професия, като отваря танцово студио в дома си и наема инструктор по танци, който да продължи с танцовите сесии на момичетата. Нейната упоритост и мотивация тласнаха и двете й момичета да станат знаменитости на толкова млада възраст. Тя също участва в музикалните видеоклипове на Тодрик Хол, „Freak Like Me“ и „Ease on Down the Boulevard“, и участва в телевизионното шоу „Famewhore“. Най-трудната й задача обаче беше да отгледа потомството си на знаменитости. И двете й дъщери сега са известни модели и изпълнители, с няколко одобрения към имената си. Те са се появявали в много музикални видеоклипове и телевизионни предавания. И двете жени имат значителни последователи в социалните медии. Тя е близка с Аби Лий Милър, собственичката на Abby Lee Dance Company.

 Мелиса Гисони

Мелиса Гисони Съпруг и брак

Кой е съпругът на Мелиса Гисони? Мелиса Гизони е била женена два пъти. Кърт Зиглер беше първият й съпруг. Мади и Макензи са двете деца на нея и Кърт. Двойката се раздели през 2011 г. и тя получи попечителството над двете си деца. По-късно тя се жени за Грег Гисони, вицепрезидент на Westinghouse Electric Company. От втория си брак тя има доведен син Матю и доведена дъщеря Микеле.

Популярни Публикации