Тамина Снука - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Тамина Снука е фантастична американска кечистка. Тамина Снука, дъщерята на суперзвездата на WWE Джими Снука, си направи име в индустрията. В различни големи битки феновете похвалиха нейната игра и способности в борбата.

Бързи факти

Име Тамина Снука
Родно място Съединени щати, Ванкувър
рожден ден 10 януари
година на раждане 1978 г
Възраст 41 години
Професия Професионален борец
Знак за раждане Козирог
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 66 кг
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите кафяво
Нетна стойност 1 милион долара

Биография на Тамина Снука

Тамина Снука е родена във Ванкувър, Вашингтон, Съединени американски щати, на 10 януари 1978 г. Сарона Моана Мари Или Снука е пълното й име. Към 2022 г. тя ще бъде на 44 години. Джими Снука е името на баща й. Брат й се казва Дюс.

Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от смесен етнос. Нейната зодия е според астрологията. По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местно училище в родния си град. Завършила е и висшето си образование на ниво университет.Височина и тегло на Тамина Снука

Тамина Снука е много привлекателна и има прекрасен характер. Борецът е висок приблизително 5 фута и 7 инча. Тя тежи 66 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите му са кафяви, а косата й е тъмнокафява.

 Тамина Снука

Тамина Снука (Източник: Pinterest)

кариера

Тамина Снука е направила име за себе си като борец. В момента тя се забавлява в WWE и се бори под марката Raw под псевдонима Tamina. Когато беше по-млада, тя много се интересуваше от борбата, вероятно поради влиянието на баща си, Джими Снука. Джими Снука е друг невероятен кечист, който е въведен в Залата на славата на WWE. Страстта й полетя, след като получи стипендията на Lia Maivia в Центъра за обучение на Wild Samoan.

Получава множество награди и титли през цялата си кариера. WWE Women’s Tag Team Champions и WWE 24/7 Champion са две от основните й титли. На 24 май 2010 г. тя дебютира в WWE. През цялата си кариера тя се е състезавала в различни състезания с различни борци. Предвидени са Wrestle Mania, WWE Divas Championship, NXT Women’s Championship и други големи битки.

Тя също е член на Team B.A.D, който включва борци като Саша Банкс и Наоми. Тя също участва в няколко филма. Нейната филмография включва Hercules, Total Divas и WWE Tough Enough.

Тамина Снука Нетна стойност

Тамина Снука живее щастлив живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на милиони долари.

Тамина Снука Съпруг, брак

Тамина Снука е разведена, което ни отвежда до нейния романтичен и личен живот. Бракът й с Брандън Поламалу се състоя през 1995 г. Те имаха добър живот с две деца. Миланета и Малеата се казват. По-късно се развеждат през 2003 г. Освен това тя няма други връзки. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации