Дали Грег Дейвис все още излиза с приятелката си политик или тя е негова съпруга

Грег Дейвис , водещият на The Taskmaster, предпочита да пази личния си живот в тайна. В акаунтите му в социалните мрежи няма много информация за него.

Знаем обаче, че е имал дългогодишна връзка с политик. Актьорската му кариера е хит, с роли във филми, които го изстрелват до звезда. Той дори написа и участва в четирисезонен комедиен сериал, наречен Man Down.

 Грег Дейвисий

Грег ДейвисийДейвис твърди, че сериалът е базиран на собствения му живот.

Дейвис изрази благодарност към бивша приятелка, която го убеди да продължи кариера в комедията в интервю за The Times (чрез Hello).

По подобен начин Дейвис каза, че иска да бъде в шоубизнеса, но не му достига смелостта да го направи.
Въпреки че разкрива бившия си съвет, приятелката на актьора пази личния му живот в тайна.

 Грег Дейвисий

Грег Дейвисий

Това обаче не попречи на интернет потребителите да спекулират дали той има жена. В резултат на това настана голямо раздвижване.

Има ли съпруга за Грег Дейвис?

Звездата от Inbetweeners е имала своя дял от лошия късмет и животът му не винаги е бил лесен, включително връзката му с кандидата за лидер на Лейбъристката партия Лиз Кендъл.

След осемгодишна връзка двойката се раздели през 2015 г.

 Грег Дейвисий

Съпруга на Грег Дейвисий

Феновете му бяха разочаровани да разберат, че мъжът, който предизвика усмивка на лицата на всички, е необвързан.

Грег Дейвис и бившата му приятелка Кендъл бяха заедно от дълго време и споделяха дома си. Само седмици преди общите избори двойката се отказа.

Няма да бъда от типа политик, който прави всичко това относно личния си живот, защото е много ценно за мен и важно за мен, че имам това пространство, което е лично и само за мен, каза Кендъл в интервю за Mirror.
Тя настоя, че докато тя и Дейвис не се срещат, те са страхотни приятели. Кендъл също така заяви, че е необвързана и не търси партньор след раздялата си с Дейвис.

Грег Дейвисий

По-нататък тя каза, че двамата с бившата й половинка нямат никакви обиди един към друг. Много хора предположиха, че Дейвис и дългогодишната му приятелка ще се оженят.

Актьорът не каза нищо за раздялата си и не направи изявления за това. Той не отговори на интервюто на Кендъл и остана оглушително мълчалив през цялото изпитание.

Дейвис каза, че се е отказал от романтиката и любовта по време на участие в The Graham Norton Show (чрез Hello Magazine).

Той се пошегува с това в шоуто, като каза, че любовта не е силната му страна. Дейвис не беше готов за нова връзка, след като предишната му приключи и това беше денят, в който реши, че иска да остане ерген за известно време.

Трудно е да се разбере състоянието на връзката му поради сдържания му начин на живот. Той не изглежда да има жена, но няма информация за живота му на срещи.

Популярни Публикации