Хартли Сойер - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Хартли Сойер е на 36 години и е роден на 25 януари 1985 г. Хартли е роден в Гошен, Ню Йорк, и е роден под знака на Водолея. Що се отнася до семейството, Хартли има брат на име Янсен. Няма друга информация за родителите на Сойер или други членове на семейството.
Хартли получава дипломата си за средно образование от централната гимназия Goshen в Гошен, Ню Йорк. По-късно Сойер посещава колежа Емерсън в Бостън, Масачузетс.

Бързи факти

Истинско име Хартли Сойер
Псевдоним Хартли
Известен като актьор
Възраст 36-годишен
рожден ден 25 януари 1985 г
Родно място Гошен, Ню Йорк, САЩ
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 6 фута 3 инча
Тегло 80 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 7 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, моделиране

Колко висок е Хартли Сойер? Височина тегло

Хартли Сойер е висок приблизително 6 фута 3 инча или 190,5 см, а телесното му тегло е около 80 кг. Освен това, няма информация за другите измервания на тялото на Хартли, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките и т.н. Хартли също има кафяви очи и руса коса.

  Височината на Хартли Сойер

Височината на Хартли Сойер (Източник: Instagram)Как Хартли Сойер преследва кариерата си? Професионален живот

Хартли Сойер е известен актьор на професионално ниво. Хартли е най-известен с ролята си на Кайл Абът в „Младите и неспокойните“. Гореспоменатото шоу е дневна сапунена опера на CBS. По същия начин Хартли е добре известен с ролята си на Ралф Дибни/Издължен човек в The Flash, сериал на CW.

Сойер дебютира в игрален филм през 2006 г. В четвъртък това беше с героя Андрю Кеплинг. По подобен начин той направи своя телевизионен дебют през 2008 г. с I Am Not Infected, играейки един от главните членове на актьорския състав, Хартли. За първи път актьорът придоби популярност сред телевизионните зрители през 2010 г., когато получи ролята на Брайън Сомърс в комедията Glory Daze. Оттогава Сойър продължи да играе Боузман Пийчам в GCB заедно с Кристин Ченоут, както и запомнящи се гостувания в Don’t Trust the B in Apt. 23.

Освен това актьорът е силен поддръжник на редица национални и местни организации за защита на животните.
Angel City Pit Bulls и No-Kill Los Angeles са две от тях. В допълнение, през 2015 г. актьорът направи гласова работа за шутъра от първо лице Call of Duty: Black Ops III.

С кого се среща Хартли Сойер? Връзка и дела

Няма потвърдена информация за любовните афери и връзки на Хартли Сойер. Актьорът също така все още не е споделил никакви публикации в социалните медии, разкриващи текущото или предишното му състояние на връзка или афери. Независимо от това, актьорът може да е по-загрижен за актьорската си кариера, отколкото за връзки, афери и противоречия. Също така е възможно Хартли да има връзка и да е категоричен да пази семейното си положение в тайна от обществеността.

Социална медия

По отношение на социалните медии, Хартли Сойер може да бъде намерен в Instagram под името @hartleysawyer. Към началото на 2021 г. актьорът е споделил 717 публикации и е натрупал над 548 000 последователи. Той обаче не е споделял нови публикации, а най-новата публикация в акаунта на Сойер в Instagram е от 31 май 2020 г. Сойер също изтри акаунта си в Twitter приблизително по същото време.

Нетната стойност на Хартли Сойер 2022 г

Нетното състояние на Хартли Сойер се оценява на около 7 милиона щатски долара към 2022 г. Основният му източник на доходи е актьорската му кариера.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 4.
  2. В момента е необвързан.
  3. Любимата му храна е нудълс.

Популярни Публикации