Четири интригуващи теории на феновете на Доктор Стрейндж

Доктор Стрейндж е решаваща фигура в кинематографичната вселена на Marvel. Той не само е помогнал на Отмъстителите в битката им срещу Танос в Avengers: Endgame, но също така е показал способностите си на супергерой в други паралелни реалности. Strange Tales #113 е първият, който представя героя (1963). Стрейндж прави своя телевизионен дебют през 1978 г. Години по-късно Marvel Studios обмислят да изберат този герой в MCU, където магьосникът се появява за първи път на големия екран. Феновете на Doctor Strange по целия свят имат свои собствени вярвания за този супергерой. В тази статия ще обсъдим четири такива идеи за фенове, които ще ви удивят.

Четири завладяващи теории на феновете на Доктор Стрейндж

1) Феновете вярват, че Multiverse of Madness ще бъде продължение на Avengers: Infinity War.

Много фенове на MCU и заклети фенове на д-р Стрейндж вярват, че вторият самостоятелен филм на магьосника ще се фокусира върху последиците/отзвука от действията му в Avengers: Infinity War (2018). Доктор Стрейндж

Някои фенове, които са видели трейлъра, вярват, че началните думи Това са единственият начин ясно да намекват за диалога на д-р Стрейндж с Железния човек в Отмъстителите: Война безкрайност и че трябва да има някаква връзка между тези два филма.

2) Феновете на MCU вярват, че д-р Стрейндж е поставил основите за възникването на Eternals.

Част от феновете на Marvel смятат, че Strange е този, който е подготвил пътя за появата на Eternals на екрана. Може би идеята им произтича от знанието на магьосника за евентуалния край на Avengers: Endgame, в който Отмъстителите най-накрая ще премахнат ръкавицата от Thanos.

 Доктор Стрейндж

Според феновете, Strange целенасочено е причинил щракането в Infinity War и след това е оправил нещата отново в Endgame, за да върне всички обратно за Eternals.

3) Доктор Стрейндж ще помогне на Уанда да пресъздаде Vision в мултивселената на лудостта.

Феновете са сигурни, че Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ще помогне на Алената вещица да пресъздаде нейния любовен интерес, Vision. Може би те вярват, че тъй като магьосникът все още притежава дубликат на камъка на ума в Окото на Агомото, той ще може да помогне на Уанда при прераждането на Вижън.

 Доктор Стрейндж

4) Доктор Стрейндж пожела да се появи финалната игра.

Този също ни хвана неподготвени. Част от феновете на MCU вярват, че магьосникът е имал за цел знаменитото щракване да се случи. Те казаха, че магьосникът има свои собствени причини да вярва, че Танос, Хълк, Тор и Вижън не трябва да съществуват в бъдещето.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Стивън Стрейндж (@doctor.strange)

Популярни Публикации