Рубен ДеВил- Нетна стойност, възраст, височина, приятелка, биография, националност, кариера

Рубен ДеВил е популярна уеб личност, която е спечелила над 140 хиляди абонати в YouTube на съвместния канал заедно с брат си Мигел. Те публикуват най-вече комедийни видеоклипове, като от време на време добавят видеоклипове с предизвикателства за добра мярка. Научете повече за Рубен ДеВил Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име Рубен ДеВил
Дата на раждане 03 януари 1995 г
Възраст 27 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 10
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени щати
Семейно положение единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Нетна стойност 13 милиона долара
Родно място Клинтън, Северна Каролина
Националност американски
Братя и сестри (един) Мигел ДеВил
Youtube Рубен ДеВил в Youtube
Instagram Рубен ДеВил Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Рубен ДеВил Възраст и националност

Рубен ДеВил е на 27 години към 2022 г. Той е роден на 3 януари 1995 г. в Клинтън, Северна Каролина . Неговата зодия е Козирог. По същия начин той израства с Мигел ДеВил в родния си град. Освен това няма допълнителна информация за родителите му. Преминавайки към образованието си, той не е разкрил нищо за образованието си.

  Възраст на Рубен ДеВил

Възраст на Рубен ДеВилВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Рубен ДеВил? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Рубен ДеВил в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Рубен ДеВил има приятно поведение. По същия начин той има лешникови очи и тъмнокафява къдрава коса.

  Рубен ДеВил

Рубен ДеВил позира за снимка Източник: Instagram

Рубен ДеВил Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Рубен ДеВил? Той е талантлив и креативен YouTuber, който е изкарвал добре от канала си. Той обаче не е разкрил официално нетната си стойност или годишната си заплата. Някои източници обаче твърдят, че Ruben DeVill’s има нетна стойност от около 13 милиона долара към 2021 г.

  Рубен ДеВил Нетуърт

Рубен ДеВил Нетуърт

Професионален живот и кариера

Що се отнася до професионалния живот на Рубен ДеВил, той стартира своя канал в YouTube сам, преди брат му да се присъедини към него. През 2014 г. той публикува първото си видео. Сега обаче той е добре позната уеб личност с над 140 хиляди абонати в YouTube на съвместния му канал с брат му Мигел. Те основно продължават да публикуват комедийни видеоклипове, като от време на време се добавят видеоклипове с предизвикателства за добра мярка. След няколко години той започва да преследва музикална кариера, издавайки синглите You Know That и Out of Luck през 2016 г. В допълнение, той е направил видеоклипове за сътрудничество с редица YouTubers, включително JR Munoz.

Рубен ДеВил Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Рубен ДеВил? Според състоянието на връзката на Рубен ДеВил, той може да е необвързан в момента. Все още не се е женил и няма деца. По същия начин той е зает с професионалния си живот. Освен това той може да чака своя идеален партньор за връзка.

Също така, знайте за Нетна стойност на Сарат, възраст, биография, съпруга, височина, етническа принадлежност

Популярни Публикации