Катрин Тимпф- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Катрин Тимпф е американски колумнист и телевизионна личност. Катрин Тимпф също е работила като комик и репортер. Тя често се появява в шоуто на Грег Гутфелд и други предавания на Fox News. Тя е домакин на Fox News Specialists с Ерик Болинг и Ебони Уилямс през 2017 г. и е домакин на собствено шоу, С уважение, Кат, от 2019 г. Научете повече за Катрин Тимпф Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина , Кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Катрин Тимпф
Дата на раждане: 29 октомври 1988 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Колумнист, репортер, комик, телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Заплата 000 годишно
Цвят на очите Лешниково зелено
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-24-35 инча
Родно място Детройт, Мичиган
Националност американски
образование колеж Хилсдейл
баща Даниел Тимпф
Майка Ан Мари Тимпф
Братя и сестри Две (брат Елиът и сестра Джулия)
Twitter Катрин Тимпф в Twitter
Youtube Катрин Тимпф Youtube
Instagram Instagram на Катрин Тимпф
IMDB Катрин Тимпф IMDB
Седмица Катрин Тимпф Wiki

Биография на Катрин Тимпф

На колко години е Катрин Тимпф? Родена е на 29 октомври , 1988, и е 34 години . Пълното име на Катрин Клеър Кат Тимпф е Катрин Клеър Кат Тимпф, а зодията й е Скорпион. Нейните родители са Даниел Тимпф, нейният баща, и Ан Мари Тимпф, нейната майка. Майката на Кат е починала, според публикацията й в Instagram и тя от време на време споделя снимки на баща си в своя акаунт в Instagram. Тя също е сестра на Джулия Тимпф и брат на Елиът Тимпф.

Кат е родом от Детройт, Мичиган, и получава диплома с отличие от Hillsdale College през 2010 г. Тя има бакалавърска степен. Магистърска степен по английски език. Тя е американка по националност, но не разкрива нищо за етническия си произход. Кат също има два домашни любимци, куче на име Карл и котка на име Чийнс. Карл, нейното куче, наскоро беше добавено към семейството й на 26 март 2020 г.Височина и тегло на Катрин Тимпф

Колко висока е Катрин Тимпф? Тя е висока 1,69 метра (5 фута 7 инча) и тежи приблизително 54 килограма. По същия начин измерванията на гърдите, талията и бедрата й са 34-24-35 инча. Освен това очите на Катрин са лешниковозелени, а косата й е руса.

  Катрин Тимпф

Катрин Тимпф (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Катрин Тимпф

По отношение на професията Катрин работи като колумнист, телевизионна личност, репортер и комик. Тя често се появява в шоуто на Грег Гутфелд по Fox News Channel, както и в други предавания на Fox News. След това тя беше домакин на Fox News Specialists с Ерик Болинг и Ебони Уилямс през 2017 г. Кат също е домакин на шоуто на Fox Nation С уважение, Кат от юни 2019 г.

Катрин се е появявала в различни телевизионни и радио предавания. America Live with Megyn Kelly, Cavuto, Fox & Friends, On the Record с Greta Van Susteren, Red Eye, Stossel, The Greg Gutfeld Show, The Nightly Show with Larry Wilmore и Sunday Morning Futures with Maria Bartiromo са сред включените предавания.

Работила е и в Арлингтън, Вирджиния, за CampusReform.org на Leadership Institute. По-късно тя работи за The Washington Times като дигитален редактор. Кат също е работила като продуцент и репортер за Total Traffic Network в Санта Ана, Калифорния, както и като водещ на новини за Third Rock Radio на НАСА.

Катрин също получи безвъзмездна помощ от Фонда за американски изследвания за програмата за журналистически стипендии на Робърт Новак за 2012 г. След това тя завърши проект, озаглавен Както отива Калифорния, така и нацията: Последиците от следването на политиката на Голдън Стейт. Тя е писала за Orange County Register, Investor’s Business Daily и The Washington Times. Другият й професионален опит включва ролята на комедиен герой в сутрешното радио шоу на Baltimore 98 Rock.

Повече за кариерата

Катрин също е съ-домакин на подкаста на Fox News Radio Tyrus и Timpf на седмична база. Тя си сътрудничи за това с професионалния борец Tyrus. Кат е домакин на собственото си шоу на Fox Nation от юни 2019 г. Нарича се С уважение, Кат и в него тя отговаря на въпроси на фенове. Кат също беше основен лектор на конференцията YALCON през 2019 г. в Силиконовата долина.

Катрин също е изнасяла стендъп комедии в редица комедийни клубове в Съединените щати. The Improv в Лос Анджелис и Gotham Comedy Club в Ню Йорк са два примера за такива места. Освен това популярността на Кат скочи рязко през 2015 г., след като тя се появи в шоуто на Грег Гутфелд. Грег Гутфелд води американското комедийно и политическо шоу. Грег е известна американска телевизионна личност и автор.

Статус на връзка с Катрин Тимпф

Кой е гаджето на Катрин Тимпф? По отношение на романтичните връзки на Катрин няма потвърдени връзки. Тя е запазила профила си чист, като избягва слухове и скандали. Освен това тя не е разкрила никакви подробности за романтичния си живот. Тя публикува снимки на/с Камерън, който се нарича @camfrish в Instagram. Катрин, от друга страна, не споменава нищо за връзката си с мъжа. Можем само да предполагаме, че двойката е в романтична връзка или че са роднини или приятели.

Социална медия

Катрин може да бъде намерена в различни социални медийни платформи. Тя започна да използва Twitter през юли 2010 г. и в момента има 443,6 хиляди последователи. По същия начин тя се присъедини към YouTube на 22 декември 2006 г. и има 128 891 гледания и 2,41 абонати към април 2020 г. Тя също е в Instagram, където има 1414 публикации, 1414 споделяния и 216 хиляди последователи.

Катрин Тимпф Нетна стойност 2022 г

Продължавайки напред, нетното състояние на Катрин Тимпф се оценява на около 1,5 милиона долара към 2022 г. с годишна заплата от около 000 към април 2020 г. Тя изкарва по-голямата част от парите си като журналист, редактор, комик и водещ на телевизионно предаване.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 11.
  2. Щастливият й камък е гранат.
  3. Нейният щастлив цвят е лилав.

Също така знайте за Нетна стойност на Николет Грей, биография, възраст, националност

Популярни Публикации