Зак Ролоф - Уики, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Зак Ролоф е американска телевизионна личност от Хелвеция, Орегон. Зак Ролоф е водещ на риалити шоуто Малки хора, голям свят.

Бързи факти

Пълно име: Зак Ролоф
Дата на раждане: 10 май 1990 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Телец
Пол: Мъжки
Професия: Домакин
Държава: Орегон
Височина: 4 фута 2 инча (1,27 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 25 юли 2015 г
Съпруга Тору Патън
Нетна стойност 700 000 долара
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Родно място Хелвеция
Националност американски
Етническа принадлежност Северна Америка
баща Мат Ролоф
Братя и сестри (3) Джейкъб Ролоф, Джеръми Ролоф, Моли Ролоф
деца (2) Джаксън Кайл Ролоф, Джозая Люк Ролоф

Биография на Зак Ролоф

Зак Ролоф е роден на 10 май 1990 г. в Хелвеция, Орегон, Съединени американски щати. Той ще бъде на 32 години през 2022 г., а слънчевият му знак е Телец. По същия начин той е от северноамерикански етнос и е американец по националност. Той идва от голямо семейство и е израснал във ферма от 36 акра със своите братя и сестри.

Освен това той израства с братя и сестри на име Джейкъб Ролоф, Джереми Ролоф и Моли Ролоф. В резултат на това името на майка му е неизвестно; обаче името на баща му е Мат Ролоф. Освен това той, подобно на родителите си, има нанизъм. Баща му е бил продавач на софтуер, който е израснал с тежко увреждане и е претърпял множество операции. В резултат на това той има двама братя и сестра с морално среден ръст.Освен това той беше среден ученик през цялото време. Той помагаше на баща си по време на празничната беритба на тиквата, която също беше семеен бизнес.

Зак Ролоф Образование

Зак Ролоф завършва гимназия през 2009 г. и следва асоциирано обучение, за да продължи образованието си. За съжаление имената на гимназията и университета му все още не са разкрити.

Височина и тегло на Зак Ролоф

Зак Ролоф е привлекателен и е висок 4 фута 2 инча. В резултат на ръста си, той и родителите му са страдали много. Също така няма информация за теглото му, измерванията на тялото, размера на обувките, размера на роклята или нещо друго. Освен това мнозинството имат кестенява коса и сини очи.

  Зак Ролоф

Зак Ролоф (Източник: Twitter)

кариера

Преди да стане голяма телевизионна звезда, Закари Ролоф беше голям футболен фен. Той демонстрира способностите си като треньор на много млади ученици. Той имаше късмета да получи оферта от TLC, която водеше риалити шоу. Например в риалити шоуто Малки хора, голям свят. Шоуто се фокусира основно върху ежедневието на семейството му.

Освен това играеше фантастично и беше постоянно на екрана. От 2006 до 2015 г. той се появява в приблизително 188 епизода, разпределени в девет години. Освен това той се появи два пъти в шоуто на Опра Уинфри, веднъж по време на епизод на Малки хора, голям свят.

Likewsie спечели слава и пробив в кариерата си, като стана познато лице на зрителите. През 2011 г. звездата се появи и в шоуто Good Enough. В шоуто джуджетата се състезаваха в баскетбол срещу кечисти от WWE. Семейство Ролоф прибира реколтата и притежава ферма от 36 акра. Продават го на пазара, докато го приберат.

Зак Ролоф Нетна стойност

Те несъмнено печелят много пари от прибирането на реколтата. Зак Ролоф спечели голяма популярност от едно шоу. Той също така прави много пари от шоуто и реколтата. Състоянието на Зак Ролоф се оценява на 700 000 долара според източници.

Съпруга на Зак Ролоф, брак

Зак Ролоф и съпругата му имат щастлив семеен живот. Тори Ролоф, съпругата му, се омъжи за него на 25 юли 2015 г. Въпреки своята знаменитост, той запази личния си живот личен и сдържан. В резултат на това той е запечатал всеки детайл за своята личност и любовен живот. Освен това на 12 май 2017 г. той роди син на име Джаксън Кайл Ролоф. На 30 април 2022 г. той беше благословен с второто си дете, Джозая Люк Ролоф.

Популярни Публикации