Йоелвис Гомес - Wiki, възраст, родители, височина, кариера, нетна стойност

Йоелвис Гомес е кубински професионален боксьор (разположен в северната част на Карибско море.) Този професионален боксьор се е обявил за потенциален световен шампион само защото е спечелил шест последователни битки. Той е поставил стандарта за много бъдещи бойци, като никога не е губил битка.

Бързи факти

Пълно истинско име Йоелвис Гомес Диас
Име Йоелвис Гомес
Псевдоним Бижуто
Възраст (към 2021 г.) на 24 години
Популярни като Професионален боксьор
Професия Бокс
Дата на раждане 24 септември 1997 г
Място на раждане Куба
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Сегашен адрес THE
образование Завършвам
Училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Националност кубински
Етническа принадлежност кубински
Религия християнството
Зодия Паунд
Езици кубински
Теглова категория / дивизия супер бурен
Дебют 2019-08-31
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг
В лири: 165 паунда
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″

Възраст и ранен живот на Йоелвис Гомес

Йоелвис Гомес е роден на 24 септември 1997 г , в Куба, претърпя няколко предизвикателства, докато преследваше своята боксова кариера. Беше прекарал цялата си младост в Хавана с ръкавици. Когато започва да се занимава с бокс, той знае, че баща му Хосе Гомес Мустелиер е олимпийски златен медалист по бокс. Той трябва да защитава репутацията на баща си, докато упражнява професията си. Заради баща си той е израснал, гледайки професионални двубои по телевизията. Йоелвис напуска Куба в ранна възраст, за да продължи образованието си в Съединените щати. Той се премества в Никарагуа, за да започне професионалното си пътуване.

Височина и тегло на Йоелвис Гомес

Йоелвис Гомес е висок 5 фута 10 инча . Той тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Йоелвис Гомес

Нетната стойност на Йоелвис Гомес

Колко е нетната стойност на Йоелвис Гомес? Сега Йоелвис печели парични награди за всеки спечелен боксов мач. Сега той има нетна стойност от 0k USD към октомври 2022 г., след като взе предвид парите от неговите победи в аматьорския и професионалния бокс.

кариера

Йоелвис участва в почти 200 аматьорски състезания, след като започна боксовата си кариера в Куба. Неговият аматьорски опит в бокса в Куба беше много различен от професионалната му боксова кариера. Като аматьорски боец, той беше изключително изложен на кубинския боксов стил. Въпреки това, когато започва професионалното си обучение и кариера в Съединените щати, бойните му умения се променят и сега са напълно различни.

Йоелвис се хвалеше, че може да се бие с всеки, по всяко време и навсякъде. Неговата амбиция е да удиви публиката с битките си и да спечели световни шампионати. Друга цел, която си е поставил, е да стане суперзвезда и да бъде признат по целия свят. Той желае неговата нация да бъде призната за силна и насърчава всички млади кубинци да дадат всичко от себе си за своята кубинска общност. Yoelvis Gomez в момента се бие в дивизия Super Welter и е класиран 46/1895 в световната ранглиста. Shapiro Sports & Entertainment го рекламира.

Йоелвис Гомез Гадже и запознанства

С кого се среща Йоелвис Гомес? Йоелвис е само на 24 години и се фокусира единствено върху професионалната си боксова кариера. Дори след като придоби известност през последните години в резултат на професионалната си боксова кариера, той никога не е имал връзка с жена. След като спечели световната си титла, може да го видим да започне любовен живот в следващите години.

Популярни Публикации