Матю Алън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, деца

Матю Алън е известен американски актьор, продуцент и общественик. Матю Алън е известен и като съпруг на Камила Лудингтън. Знайте всичко за Матю Алън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, деца

Бързи факти

Пълно име: Матю Алън
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 17 август 2019 г
Съпруга Камила Лудингтън
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 43-32-36 инча
Родно място Евансвил, Индиана
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет на Западен Кентъки
баща Лари Гербиг
Майка Карън Гербиг
деца (Две) Хейдън и Лукас

Биография на Матю Алън

Матю Алън е роден през 1979 г. и днес е на 42 години. Роден е в Евънсвил, Индиана, САЩ. По същия начин той произлиза от семейство Кристина. Поради факта, че действителната му дата на раждане е неизвестна, неговият роден знак също е неизвестен.

Що се отнася до членовете на семейството му, Матю е роден на Лари Гербиг и Карен Гербиг. Той е израснал в Евансвил. Той обаче няма братя и сестри.Що се отнася до образованието му, Матю завършва гимназия Reitz през 1996 г. По-късно същата година той се записва в университета в Западен Кентъки.

Височина и тегло на Матю Алън

Матю има доста добре оформено и добре поддържано тяло, въз основа на измерванията на тялото му. Като актьор, американският актьор е изключително загрижен за външния си вид и фигурата на тялото си. Освен това Матю е висок на приблизително 5 фута и 9 инча или 1,75 метра височина. По същия начин той тежи приблизително 78 кг (171 фунта).

Продължавайки напред, Алън непрекъснато се занимава с физическа активност и тренировки във фитнеса, за да поддържа тялото си. По същия начин измерванията на тялото на Матю са приблизително 43-32-36 инча. Освен това Матю има 16-инчови бицепси и носи обувки с размер 9 (UK). Освен това той има зашеметяващи сини очи и кафява коса.

кариера

Матю Алън започва кариерата си в телевизията с рекламата за бира Bud Light The Lucky Chair, в която участва Стиви Уондър и се излъчва по време на Super Bowl през 2013 г. Американският актьор дебютира в киното през 2003 г. с 'Войната на Чарли'. По подобен начин той се появява в Bell Witch Haunting година по-късно, през 2004 г. Преди да приеме сценичното си име, той се появява в тези филми под името Матю Гербиг. Сред другите му заслуги е стрийминг сериалът на CBS от 2007 г. Ghost Whisperer The Other Side.

Това е придружаващ сериал към мрежовия телевизионен сериал Ghost Whisperer. Матю беше повтарящ се герой в сериала. Продължавайки напред, актьорът се появи през 2017 г. в сериала на Netflix 13 причини защо. По същия начин той се появи като Крис Мерил в сериала на Hulu Castle Rock през 2018 г.

По същия начин той се появява в други телевизионни сериали като Veronica Mars, Lost, Modern Family, The Mentalist и Grey's Anatomy, както и във филми като Walking the Halls (2012), Red Tails (2012), Hidden in the Woods (2014 г.) и Доверителен фонд (2015 г.). (2016). Освен това той продуцира късометражния филм Bowman (2011).

Матю стана известен през 2009 г., след като участва в реклама за кафе на Folger заедно с актрисата Катрин Комб. В продължение на няколко години рекламата се превърна в основна част от Коледа, натрупвайки значителна база от фенове.

Нетната стойност на Матю Алън през 2022 г

Матю Алън несъмнено е спечелил респектираща сума пари в хода на кариерата си. Според онлайн източници Матю има приблизителна нетна стойност от милиона щатски долара към 2022 г. . Той прави повечето си пари като актьор, последван от продуцентската си кариера.

Матю Алън Съпруга, брак, деца

Матю Алън е женен за Камила Лудингтън, негова дългогодишна приятелка. Камила е добре позната актриса в Обединеното кралство. През 2008 г. двойката започва да се среща. Матю и Камила се сгодиха през януари 2018 г., след като се срещаха повече от десетилетие. По същия начин двойката се ожени на 17 август 2019 г.

Освен това двойката приветства първото си дете, дъщеря на име Хейдън Алън, преди брака им на 09 март 2017 г. Камила, от друга страна, роди сина им, Лукас, на 7 август 2020 г. В момента Матю се радва на щастлив живот със съпругата и децата си.

Популярни Публикации