Вал Гарланд и Доминик Скинър са настроени да бъдат съдии на Glow Up сезон 4

Glow Up Сезон 4 ще дебютира на 19 август. Десет амбициозни MUA от цяла Великобритания ще се състезават в програмата и техните умения ще бъдат оценени от ветераните в MUA индустрията Вал Гарланд и Доминик Скинър. И двамата имат богат опит в сектора и са нетърпеливи да споделят знанията си за предстоящото представяне. Водеща на събитието ще бъде Мая Джама, телевизионна личност.

Състезателите в поредицата от осем епизода ще се състезават в козметични задачи, за да процъфтяват в програмата и в крайна сметка да я спечелят.

Според официалния синопсис на шоуто:Кой свети и кой избледнява? Невероятни преобразявания и спиращи дъха творения от амбициозни художници, целящи да бъдат следващата грим звезда на Великобритания

Запознайте се със съдиите от сезон 4 на Glow Up.

Съдиите на предстоящото шоу са изключително умни в професията на MUA и са си изградили репутация. Доминик Скинър е глобален старши художник за Mac Cosmetics, докато Вал Гарланд е глобален директор грим за L’Oréal Paris и редактор за красота на британския Vogue.

 Вал Гарланд и Доминик Скинър

1) Валери Гарланд

63-годишната Вал Гарланд е гримьорка в Лондон. Тя е израснала в Бристол, преди да се премести в Сидни, Австралия, за да преследва кариера като колористка. Нейният научен интерес към цвета, косата и козметиката бързо я издигна до позицията на водещ художник в Австралия. След няколко години съдията на Glow Up се премести в Лондон, за да работи по високопоставени ревюта на Alexander McQueen, рекламни снимки на знаменитости с Кейт Мос и партньорства за списания с Vogue, Dazed & Confused, i-D и Visionaire.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Maya Jama (@mayajama)

Гарланд беше избрана за гримьор на годината на Pantene Pro-V през 2004 г. и беше определена за първия L'Oréal Paris Global Makeup Director през 2017 г. Потвърдена беше и антология, подчертаваща нейната работа чрез колекция от емблематични снимки произведени от гримьора.

2) Доминик Скинър

Доминик, старши глобален артист в MAC Cosmetics, е в индустрията за красота от почти 20 години. Неговото основно влияние в областта на козметиката беше героят на Дарил Хана Прис в Blade Runner, който имаше боя, размазана по очите. Той непрекъснато насърчава своите клиенти да експериментират със силна козметика. Доминик сподели вдъхновението за своя грим на официалния си уебсайт на MAC. Той заяви:

Въпреки че се местих много, не е нужно да ходя някъде конкретно за вдъхновение, казва тя.

 Вал Гарланд и Доминик Скинър

Той също така заяви:

Откривам, че има идеи навсякъде около мен; това е само въпрос на намиране на тези, които другите може да са пренебрегнали.

Скинър е сътрудничил с много известни личности от индустрията през годините. Освен това, след дълги години работа в MAC, най-запомнящото се преживяване на съдията от Glow Up беше асистирането на Алекс Бокс в снимки на списание, режисирано от Александър Маккуин.

Популярни Публикации