NatesLife- Wiki, възраст, нетно състояние, приятелка, височина, кариера

NatesLife е роден на 1 март 1995 г. в Хюстън, Тексас, САЩ. Нейтън Буко е истинското му име. Той е на 26 години и е роден под знака на Риби. Той е от американска националност.

Няма информация за имената на родителите му в никоя от социалните медийни платформи. Освен това няма налична информация за другите му членове на семейството или братя и сестри. Той, подобно на много други известни личности, държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Семейството му се премества в Тринидад и Тобаго скоро след раждането му, където прекарва по-голямата част от детството си. По-късно Нейтън се премества в Обединеното кралство и е посетил много други страни.

Бързи факти

Истинско име Нейтън Буко
Псевдоним NatesLife
Известен като Youtuber
Възраст 26-годишен
рожден ден 1 март 1995 г
Родно място Хюстън, Тексас, САЩ
Зодия Риби
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 6 фута
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 8.5
Приятелка/запознанства Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,2 милиона долара
Марки N/A
Хоби Ходене на партита, правене на видеоклипове

Образование на NatesLife

Понастоящем няма налична информация за неговото образование и квалификации, включително името на неговото училище и институция. Той обаче посещава гимназия и завършва институцията.кариера

Нейтън е фантастичен шегаджия, както се вижда от неговите видеоклипове в YouTube. Обича да прави шеги с другите, особено с близките си. Той се шегуваше с приятелите и членовете на семейството си, дори когато беше в училище. След това решението на Нейтън да си изкарва прехраната чрез публикуване на шегови видеоклипове се оказа променило живота.

На 29 август 2014 г. Нейтън стартира своя YouTube канал NatesLife. Видеоклиповете, които публикува в канала, веднага привлякоха вниманието на голям брой зрители. Тогава той започна да използва „Omegle“, уебсайт за онлайн чат. Той качи някои от интересните си Omegle разговори в канала си в YouTube.

За щастие каналът му започна да печели повече абонати, след като започна да използва „Omegle“. По същия начин, в опит да увеличи броя на своите абонати, той започна да използва друг уебсайт за онлайн чат, наречен „Chatroulette“. Изненадващо планът му проработи, тъй като неговият каналът бързо спечели милион абонати и повече от 100 милиона гледания на ден.

Кой е NatesLife Dating?

Нейтън Буко преди това беше свързан с Ашли Ортега. Тя също е YouTuber, който е работил много с Нейтън. По онова време те бяха една от най-сладките двойки в интернет. Нещата между тях също вървяха добре. Те обаче се разведоха през 2017 г. по лични причини. Имаше много слухове за тях, защото нещата вървяха толкова добре между тях преди раздялата им. В момента е необвързан.

Колко висок е NatesLife?

Нейтън е висок 6 фута, но теглото му не е известно. По същия начин другите му измервания на тялото в момента не са налични. Той обаче има черна коса и черни очи.

Височина на NatesLife (Източник: Instagram)

Колко богат е NatesLife?

NatesLife’s основният източник на доходи е YouTube. Нетната му стойност се оценява на около 1,2 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин той притежава кола.

Популярни Публикации