Виджай Шарма- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Височина, Тегло, Тегло, Кариера

Виджай Шарма е известен индийски треньор по вдигане на тежести, спортист и държавен служител от Утар Прадеш, Индия. В страната той е известен като треньор на сребърния олимпийски медалист Мирабай Чану.

Освен Мирабай, Виджай е обучил редица ученици. Според съобщения в медиите той е и върховен началник в Министерството на железниците.

Неговият ученик Мирабай Чану спечели сребро на Олимпиадата в Токио през 2020 г., според източници. Шарма и Мирабай Чану също така изказват благодарност на индийското правителство за постоянната подкрепа. Тази статия ще ви разкаже за уикито, възрастта, семейството и постиженията на Виджай.



Бързи факти

Пълно истинско име Виджай Шарма.
Възраст (към 2021 г.) 51 години.
Професия Треньор по вдигане на тежести.
Дата на раждане 10 юли 1970 г. (събота).
Място на раждане Утар Прадеш, Индия.
образование Завършвам.
Алма матер PVS училище
Държавно училище Даявати
MM степен колеж.
Нетна стойност INR 2-3 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″.
Тегло (прибл.) В килограми: 95 кг.
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност индийски.
каста Брахман.
Религия индуизъм.
Зодия Рак.

Биография на Виджай Шарма

Според източници Виджай Шарма е роден в събота, 10 юли 1970 г., на родителите си в Утар Прадеш, Индия. Той е отгледан в семейство от средната класа.

Възрастта на Виджай Шарма е приблизително 51 години въз основа на датата му на раждане (към 2021 г.). Той също публикува своя снимка, на която празнува 50-ия си рожден ден в Instagram с надпис:

Благодаря ви много, че ме обсипахте с любов на моя рожден ден, моето семейство и приятели. Благодарен съм на всеки един от вас. Поразен съм от поздравленията за рожден ден от моето семейство и приятели. Благодаря ви, че направихте сватбения ми ден толкова незабравим.

От дете се интересува от спорт. Виджай е получил основното си образование в PVS School, според източници. След това той се записва в държавното училище Даявати за средното си образование.

Виджай получи дипломата си от MM Degree College. След това той започва да се концентрира върху спортната си кариера. Според източници той започва да вдига тежести в гимназията. В момента Виджай е професионален треньор по вдигане на тежести.

Виджай Шарма е от кастата на брамините. Той е член на смесено семейство. Що се отнася до семейството му, името на баща му е „Моханлал Шарма“.

Майка му, „Сома Деви“, е майка, която си стои вкъщи. Той има брат на име „Аджай Шарма“ в семейството. Той обаче не споделя никакви снимки на членовете на семейството си с медиите.

  Виджай Шарма

Виджай Шарма с дъщеря си 9 Източник: Pinterest)

Съпруга и брак на Виджай Шарма

Коя е съпругата на Виджай Шарма? Що се отнася до личния му живот, Виджай Шарма е женен. Съпругата му се казва „Винита Шарма“. Виджай отказва да съобщи на медиите датата на сватбата си.

Що се отнася до децата му, Виджай е горд баща на две: „Джей Шарма“ (син) и „Анукаша Шарма“ (дъщеря) (дъщеря). Обича да прекарва време със семейството си. Виджай също отказа да разкрие пред медиите самоличността на съпругата и децата си.

Професионален живот на Виджай Шарма

Що се отнася до професията му, Шарма е професионален треньор по вдигане на тежести. Участвал е и в състезания по вдигане на тежести. След като натрупа опит, започва да тренира.

Много известни спортисти, включително Мирабай Чану, получиха професионално обучение от Виджай Шарма. Нека ви кажа, че неговият ученик Мирабай Чану спечели сребро на олимпиадата в Токио.

Нетната стойност на Виджай Шарма

Колко е нетната стойност на Виджай Шарма? Vijya също получи наградата Dronacharya от президента на Индия през 2018 г. Той също така е участвал в редица семинари и спортни събития. Според източници, Нетната стойност на Виджай се оценява на между 2-3 крори INR към 2021 г. (приблизително).

Факти

  • Той публикува в профилите си в социалните мрежи видеоклипове от ученическото си вдигане на тежести.
  • Шарма също така заема длъжността върховен началник в Министерството на железниците, според съобщения в медиите.
  • Освен наградата Dronacharya, той получи и редица други отличия.
  • Виджай Шарма цигара ли е или алкохолик? Не
  • Виджай Шарма вегетарианец ли е или не е? Не.
  • Неговият акаунт в Instagram има повече от 8,7 хиляди последователи.
  • На 1 декември 2017 г. Виджай направи първата си публикация в Instagram с Mirabai.
  • Той също така се е появявал в редица спортни събития заедно със своите ученици.

Популярни Публикации