Бивши фенове на плажа извикаха Рей за лъжа и настояха да спре

В четвъртък вечер , Ex On The Beach се завърна за още един труден епизод. С наближаването на заключението бомбите на истината се отприщват и истините се разкриват. Къде е лъжата? Лъжите на Рей в крайна сметка бяха разкрити в програмата за тази седмица. Рей заяви, че сам е изкопал гроба си, въпреки убеждението си, че ще му се размине всичко.

През целия сезон Рей описва Алексис като човек, който странно се вкопчва в него без видима причина. Другите двойки се чувстваха по същия начин. Това обаче се дължеше на тяхното непознаване на основната причина. Докато Рей предполагаше, че причината ще остане скрита, бившата му приятелка Алексис прозря лъжите му и избра да го извика. Феновете, които станаха свидетели на шоуто, се обърнаха към социалните медии, за да извикат Рей за измамата му. Те настояха той да спре и да промени поведението си.

  РейФеновете смятат, че Рей трябва да спре да лъже в 'Бившият на плажа'.

Феновете се оплакаха в Twitter, че Рей е измамен и трябва да спре да лъже. Някои хора също му предложиха да напусне Ex On the Beach.

Бившият на плажа има повече за това как лъжите на Рей са го застигнали.

Всичко започна на последната Маса на истината, когато Рей изрази желанието си бившата му Алексис да се бори за него, нещо, което смяташе, че тя не прави достатъчно. Междувременно тя каза, че той никога не й е казвал, че иска тя да се бори за него. Алексис също изрази разочарованието си, че той отиде на друга програма за запознанства, въпреки че знаеше, че тя ще бъде съсипана. Рей не каза истината на Алексис, което я изненада. Вместо това той й каза:

Не исках да ти го казвам, защото не исках да се обвиняваш, че отидох на концерт, на който така или иначе щях да отида.

  Рей

Алексис беше изненадан от коментарите на Рей и го смъмри, че не е откровен. По време на изповедта си тя каза още, че Рей трябва да поеме отговорност. Тя каза,

Ако трябваше да поеме отговорност, той би казал: „Знаеш ли какво, Алексис? Манипулирах те. Забърках се в емоциите ти. Бях измамен и манипулативен.“ Сякаш все още се опитвате да защитите възгледите си, когато няма какво да защитите.

На следващия ден Алексис реши, че е време да се изправи срещу Рей за неговите лъжи и да разчисти въздуха с другите двойки, които чувстваха, че тя се е вкопчила в Рей без причина. Тя каза,

Преди да дойдем тук, имахме телефонен секс два пъти. Ето защо бях нагоре-надолу и объркан от него. Защото изглежда ми даваше объркващи сигнали да правя такива неща извън тук. Ако не разкажете на всички цялата си истина и разказ, ще изглеждам луд.

Докато други членове на актьорския състав на Бившия на плажа в крайна сметка научиха какво се е случило между двамата, Рей призна, че е планирал съдбата си. По време на изповедта си той каза, че сам се е поставил в това затруднение. Той заяви, че се опитва да свали бремето от плещите си и иска да се освободи от всички окови и вериги на миналото. Алексис в крайна сметка реши, че е време да вземе нещата в свои ръце и да си тръгне след богоявлението. Тя съобщава на Рей, че не иска да бъде или да бъде приятел с него. Тя каза, че никога повече няма да говори с Рей.

Популярни Публикации