Майката на Marlowe Ottoline Layng Sturridge разкрива за най-предизвикателния си момент в живота

Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж е прекрасната дъщеря на Сиена Милър и Том Стъридж . Баща й е известен актьор, а майка й е актриса.

Бързи факти

Пълно име Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж
Първо име Марлоу
Презиме Отолайн Лайнг
Фамилия Стъридж
Дата на раждане 7 юли 2012 г
Възраст Девет години
Професия Детето на знаменитостта
Националност британски
Бащино име Том Стъридж
Баща професия актьор
Име на майката Сиена Милър
Професия майка актьор
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Рак

Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж Wiki

Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж е роден на 7 юли 2012 г. и сега е на девет години. Нейната зодия е Рак и е родена в Лондон, Англия. Тя е родена в Обединеното кралство от британско-американска майка и англичанин. Сиена Милър е нейната майка, а Том Стъридж е неин баща. Няма налична информация за образованието на този млад човек.

Прекрасно семейство

Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж родителите са актриси, които са си създали име в бизнеса. Ето една сладка снимка на нейното семейство. Тази снимка е направена през 2014 г., а майка й я държи и сочи пътя към баща й. Тя е озаглавена „Какво семейство“ от нейния баща, публикувана на 23 януари 2014 г. В тази изглежда всички са в добро настроение. Тя има мечтано семейство и родителите й изливат сърцата си за нея.  Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж

Marlowe Ottoline Layng Sturridge (Източник: Google)

Срещи на техните родители

Майка й излизаше с няколко мъже, преди да срещне Том. Тя се срещаше с Джуд Лоу и двойката се сгоди на 25 декември 2004 г. Връзката на майка й обаче завърши трагично, защото Лоу имаше връзка с бавачката на децата си. Той също се извини публично. Майка й се разведе с Лоу и имаше нов роман с Балтазар Гети. Тази връзка също не се получи. Майка й и баща й са се срещали от 2011 до 2015 г., но сега са родители за нея. Те прекарват много време заедно.

Баща играе игра

Том Стъридж, бащата на Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж, изигра игра с колегата си Джейк Гиленхол за това кой знае кой е по-добър. Имаше въпроси за тяхната поп култура guilty pleasure, първото влюбване в знаменитост, дали могат да бъдат супергерой, кой би бил той и техните любовни езици. В отговор на първия въпрос за виновното удоволствие, Том каза, че се чувства виновен, защото е нещастен за хората, които са го създали.

Джейк предсказа Бритни Спиърс или Оазис, но правилният отговор беше Аврил, а виновното удоволствие на Джейк беше Джон Майер. Научихме, че звездното увлечение на Том е било към момичето от „Тайната градина“, а това на Джак е Марта Плимптън. Ако можеха, Том щеше да е „Човекът-вълк“, докато Джак щеше да е „Фред Астер“. Когато става въпрос за любовни езици, Том е чувствителният. Джейк каза, че това е така, защото Том винаги идва и го прегръща силно преди началото на концерта. Според Том любовният език на Джейк е потвърден, гален и споделен.

Законно трябваше да чака масата

Стивън попита майката на Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж, Сиена Милър, дали е задължена по закон да чака известно време, на което тя отговори, че е чакала за работа един ден. Тя продължи да казва, че това е „ресторантът Toney“ и че няколко мъже са били крайно неподходящи за нея, тъй като един от тях я е ударил по задника и че след това тя е разляла паста в скута му и е била уволнена.

На въпрос за нейния опит в кариерата, Сиена каза, че е работила като продавач на текстил в магазин за дрехи. Тя беше умела в продажбата на дрехи, но също така беше твърде буйна, което я уволни. Когато Стивън попита дали телефонът й е бил хакнат и е направил известна, тя каза, че се е записала за този тип папарашки начин на живот.

Сиена каза, че не вярва, че е позволено някой да хакне нечий телефон, ако е известен. Според нея този тип внимание било враждебно и колкото повече човек му се съпротивлявал, толкова по-лошо ставало, затова ги съдила. Стивън разкри също, че Сиена е отхвърлила роля в пиеса, когато е научила, че ще й бъде платено по-малко от половината от това, което би платил нейният колега мъж.

Сиена разкрива най-предизвикателния си момент в живота.

Сиена разкрива най-предизвикателния си житейски опит. Тя имаше много възходи и падения в кариерата си, но това, което я нарани най-много, беше раздялата й с бившия й годеник Джуд Лоу. Когато Сиена беше в Лондон, работейки по новия си проект през 2015 г., тя откри, че Джуд има любовна връзка. Беше с бавачката на децата му. Джуд дори се извини публично, но годежът им вече беше приключил.

Сиена все още го смята за най-предизвикателния период и се надява, че никога повече няма да ѝ се налага да преминава през такова обществено страдание. Според нея това е бил толкова поглъщащ аспект от живота й, че тя мислено е зачернила част от събитието. Тя не си спомня първите шест седмици от това събитие. Според Yahoo Entertainment, дуото се е завърнало през 2008 г., преди да се откаже през 2011 г.

Нетна стойност

Баща й има изумителна нетна стойност от 3 милиона долара, докато майка й има нетна стойност от 18 милиона долара. Общото богатство на нейните родители е 21 милиона долара, като се увеличава към октомври 2022 г. Така тя се ражда със сребърна лъжица. Баща й е участвал в хитови филми, печелейки му пари и увеличавайки богатството му. Той участва във филма The Boat That Rocked, който събра 36,35 милиона долара в боксофиса. Имаше бюджет от 30 милиона GBP. Той също участва във филма Далеч от лудата тълпа, който събра 30,2 милиона долара в боксофиса. Имаше бюджет от 12 милиона GBP. American Woman спечели 236 637 долара в боксофиса, докато American Sniper, който имаше бюджет от 59 милиона долара, събра зашеметяващите 547,4 милиона долара.

начин на живот

Сиена обича да прекарва време със семейството си. Тя се разхожда с баща си, прекрасна нейна снимка. Тя изглежда фантастично и е изключително красива.

Популярни Публикации