Vishu Reddy- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Вишу Реди е известен актьор, продуцент, бизнесмен и модел от южната част на Индия. Той е добре известен с участието си в състезания за модели. Тази суперзвезда от южната част на Индия не само постигна голям успех в актьорската си кариера.

Бързи факти

Рождено име Вишу Реди
Псевдоним Вишу, Виш
Дата на раждане 27 юни 1991 г
Възраст (от 2002 г.) 31 години
Популярни за Работа във филми и телевизионни предавания
език телугу
Училище Местно училище в родния му град
образование Завършил моден дизайн
университет Държавен университет
Професия актьор
Зодия Рак
Националност индийски
каста Ращракутас
Място на раждане Хайдерабад, Телангана
Сегашен адрес Хайдерабад, Телангана
Нетна стойност 7 Crore INR (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 88 кг

Vishu Reddy Възраст и ранен живот

Вишу Реди беше роден на 27 юни 1991 г , в Хайдерабад, Телангана . Той е 31 години към 2021 г . Той беше на двадесет години, когато г-н Вишу, роден на 27 юни 1991 г., откри любовта си към моделирането и модата. Започва да се поддържа щателно, за да стане модел и моден дизайнер.

След като завършва образованието си, той преминава към получаване на колеж по моден дизайн, оценявайки изискванията на работата си. Вишу е завършил студент в една от най-добрите институции в Телангана. Що се отнася до родния му град, Вишу Реди идва от Хайдерабад, Телангана, Индия. Сега той е известен със своите главни роли.Вишу Реди Височина и тегло

Вишу Реди е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 88 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Вишу Реди

Нетната стойност на Вишу Реди

Колко е нетната стойност на Вишу Реди? Що се отнася до приходите на Вишу Реди, той е добре компенсиран за усилията си. Наскоро той публикува снимки от пищната си обител. Той често харчи парите си за луксозни предмети като мебели, превозни средства и други неща. Сега Vishu има нетна стойност от 7 крори INR към октомври 2022 г.

кариера

Вишу започва професията си, като се занимава с моделиране. През 2009 г. той се състезава и печели състезанието Мистър Южна Индия. Вишу Реди вече разкри самоличността си като Мистър Южна Индия 2009. Успехът на Вишу в това състезание даде старт на актьорската му кариера благодарение на неговата симпатична личност.

Той направи своя актьорски дебют във филма на телугу Джош през 2009 г. След това, през 2012 г., той беше видян във филма Love Chethe. По-късно същата година той изпълнява договора си като актьор с продуцентите на филма Agnisakhshiga (2015). Nee Jathaleka (2016), сред много други. Той преследва друга самоличност като продуцент, режисьор и хореограф на каскади, след като се справя добре във филмите. Сега той е истински режисьор от дъното на сърцето си.

Издигайки професията си на следващото ниво, като става изключително находчив изпълнителен продуцент, той започва да управлява продуцентската фирма на Puri Jagannadh. Той е бил изпълнителен продуцент на много филми. В момента той е главен изпълнителен директор на продуцентската компания на г-н Puri Jagannadh, Puri Connects.

Вишу Реди Гадже и запознанства

С кого се среща Вишу Реди? ]Реди на Vishu преди това е бил свързан с актрисата Hansika Motwani, според докладите. Връзката му с Хансика пък не трае дълго. След това се запознава с актрисата Наянтара. Но дори и с Наянтара той не успя да поддържа дълго любовна връзка. Наянтара в момента е омъжена за филмов режисьор, продуцент и актьор г-н Вигнеш Шиван, както всички знаят. Сега Вишу живее живота си като сам мъж и скоро може да се свърже с друга дива от Толивуд.

Популярни Публикации