Генерал-лейтенант Анил Пури- Уики, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Генерал-лейтенант Анил Пури е индийски военен офицер, допълнителен секретар, интернет личност и медийно лице. Той е добре известен в цялата нация, тъй като сега заема висши позиции в Министерството на военните въпроси. Той положи всички усилия да прави разумни преценки в името на хората.

Бързи факти

Пълно истинско име Генерал-лейтенант Анил Пури.
Нетна стойност INR 5-6 Crores (приблизително).
рожден ден 1963 г.
Възраст (към 2022 г.) 59 години.
Професия Военен, допълнителен секретар и медийно лице.
Родно място Индия.
Религия индуизъм.
каста Хатри.
Алма матер Частно училище в Индия.
Квалификация Завършвам.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 71 кг .

Генерал-лейтенант Анил Пури Възраст и ранен живот

Генерал-лейтенант Анил Пури е роден в Индия през 1963 г. Той беше много трудолюбив младеж и в резултат на огромните си усилия той успя да постигне най-добрите резултати във всеки стандарт. Завършва образованието си в държавно училище в района. Той издържа тежкия тест и беше повишен в армията. Според някои онлайн доклади той е на 59 години (към 2022 г.).

Височина и тегло на генерал-лейтенант Анил Пури

Генерал-лейтенант Анил Пури е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 71 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Генерал-лейтенант Анил Пури

Нетната стойност на генерал-лейтенант Анил Пури

Колко е нетната стойност на генерал-лейтенант Анил Пури? Видният индийски военачалник и семейството му живеят в прекрасна резиденция. Индийското правителство му осигури дом, превозни средства, градинар, готвач, шофьор, охрана и други удобства. Според официални източници той ще получава 2-3 лакха INR всеки месец. Освен това, той има приблизителна нетна стойност от INR 5-6 крори (приблизително).

кариера

Генерал-лейтенант Анил Пури положи много усилия през гимназията и по-нататъшното си образование, преди да вземе теста за индийската армия. За щастие той беше избран. Според многобройни истории той е заемал няколко армейски роли като генерален командващ офицер Konark Corps и други. Освен това той беше разпределен в Rann Sectors и Sir Creek в Гуджарат. Сега той заема престижния пост на допълнителен секретар на Министерството на военните въпроси. Той е генерал-лейтенант от индийската армия и е участвал в различни ключови национални срещи.

Генерал-лейтенант Анил Пури Съпруга и брак

Коя е съпругата на генерал-лейтенант Анил Пури? Анил Пури направи всичко възможно, за да запази личния си живот личен. Според онлайн източници той е женен, но самоличността на съпругата му не е публикувана. Той не е разкрил датата на сватбата им, нито снимката на булката си. Като военен, той предпочита да запази подробностите от личния си живот в тайна, така че никой от членовете на семейството му да не бъде ощетен при каквито и да било обстоятелства.

Освен това той е баща на прекрасни деца, които са посветени да прекарат живота си за безопасността на страната. Е, и за децата му нищо не се знае. Ще направим всичко възможно да съберем най-добрата информация и да ви я предоставим възможно най-бързо.

Популярни Публикации