Кой е Minhi Su England от издухан?

Премиерата на сезон 3 на Blown Away ще бъде на 22 юли 2022 г. с нов актьорски състав от участници. В програмата десет участника ще се състезават един срещу друг за постигане на надмощие, като Minhi Su England е сред тях. 32-годишната майсторка на стъклени паметници има таен талант: тя може да пее.

Минхи Су Ингланд от сезон 3 на Blown Away има компания за духане на стъкло със своя приятел.

Минхи Су Ингланд, която сега живее в Сиатъл, Вашингтон, е съсобственик на фирмата за духане на стъкло Liquid Lush Studio със своята приятелка Бри Чеслър. Двамата приятели правят необичайни, но прекрасни изделия от духано стъкло, които продават като подаръци. Минхи се омъжи за своя десетгодишен партньор, Джеси Ингланд, на пищна сватба през септември 2021 г. Първата й реакция да приеме фамилното име на съпруга си беше да откаже да участва в ритуала, страхувайки се, че нейната индивидуалност ще бъде засенчена в процеса. Тя обаче в крайна сметка етикетира своите изобретения като Minhi Su England.

 Минхи Су АнглияТя също качи снимка в Instagram, която описва събитията от сватбения й ден много подробно:

Това беше важна стъпка за мен. Това е крайъгълен камък да загърбя егото и гордостта си, за да разпозная изключителното влияние, което Джеси е оказал върху живота ми, както артистично, така и като приятел. Поради конвенционални причини не се интересувам от тази модификация. Вместо това се стремя да осъзная важността му и да го нося със себе си до края на живота си.

Животът на Минхи обаче претърпя неочакван обрат, когато тя загуби съпруга си заради болест само девет месеца след като се ожениха. Мемориалът на Джеси беше организиран от художника по стъкло в Pilchuck Glass School, където тя го срещна през 2012 г. Минхи избра да изпее Cosmic Dancer в Pilchuck със своя зет Кен Ингланд, защото й напомни за нейния съпруг. Джеси изпя тази песен на Минхи, когато той пристигна да я види в хижата й в Пилчук през 2012 г. Освен това Минхи изрази благодарност на училището, че й позволи да направи погребението на място, което беше много важно и за двамата. Тя участва активно в своята професионална общност и често работи с тях, за да прави чудеса на духането на стъкло.

 Минхи Су Англия

Относно шоуто

Всеки епизод от предстоящата програма на Netflix ще включва 10 участници, създаващи най-великолепните стъклени творения. Ако искат да спечелят, ще трябва да се изправят пред редица трудни препятствия. Във всеки епизод към майстора по стъкло Катрин Грей и водещия Ник Ухас ще се присъединят гост-жури.

Според официалния синопсис на шоуто:

Blown Away се завръща за Сезон 3 с някои от най-мощните играчи в света на стъклото, които се борят за титлата Best In Glass. Десет художници на стъкло са пътували до най-големия магазин за горещи стоки в Северна Америка, за да тестват творческите си способности. Стъклодухачите трябва да впечатлят Оценяващите във всеки епизод или рискуват да бъдат отстранени. Променяща живота награда, която ще издигне кариерата им до безпрецедентни висоти, е изложена на риск. Ник Ухас е домакин на Blown Away, който включва постоянен оценител и майстор на стъклото Катрин Грей.

Сезон 3 на Blown Away ще бъде наличен в Netflix от 22 юли.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Blown Away (@blownawayseries)

Популярни Публикации