Kasper Rorsted- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Каспър Рорстед е датски бизнесмен, който в момента е главен изпълнителен директор на Adidas Group. Като добре известна корпоративна фигура, името му е добавено към индекса BoF 500. Това е индекс, който включва имената на онези, които са помогнали за оформянето на модната индустрия на стойност 2,4 трилиона щатски долара.

Всички редактори на The Business Fashion добавиха името на Каспър Рорстед към този списък, след като го избраха от стотици номинации, получени по целия свят.

Каспер е главен изпълнителен директор на Adidas Global от 2016 г. Той работи изключително усилено, за да увеличи приходите и маржовете на Adidas. Когато Каспер се появи в интервю, свързано с групата Adidas през 2017 г., той даде да се разбере, че се фокусира върху дигиталния маркетинг на Adidas и несъмнено ще донесе годишни приходи от 1 до 4 милиарда долара.Бързи факти

Рождено име Каспър Рорстед
Псевдоним Каспър
Популярни за Работи като главен изпълнителен директор на Adidas
език Английски
Училище Колеж Нилс Брок. От Niels (средно образование)
образование Дипломиране (Executive Program)
Алма матер Харвардско бизнес училище
Професия изпълнителен директор
Зодия Риби
Националност датски
Етническа принадлежност датски
Дата на раждане 24 февруари 1962 г
Място на раждане Орхус, Дания
Сегашен адрес Дания
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Възраст (към 2022 г.) 60 годишен.
Измервания на тялото Гърди-40, Талия-34, бицепс-16
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
В метри: 1.83 m
В сантиметри: 183 см
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг
В паундове: 180 lbs.
Цвят на косата Тъмно кафяво
Дължина на косата Къс
Цвят на очите кафяво

Биография на Каспер Рорстед

Каспер е родом от Орхус, Дания, според Wikipedia. На 24 февруари 2022 г. той навърши 60 години. Според Wikipedia той завършва основното и средното си образование в Орхус. Играл е хандбал в училище и е бил член на младежкия национален отбор.

  Каспър Рорстед

Kasper Rorsted (Източник: Pinterest)

Kasper Rorsted Education

Каспер Рорстед продължи да посещава Нилс Брок Колидж. Завършва средното си образование в Niels. След това Kasper продължи да завърши лятната програма за ръководители в Harvard Business School в Съединените щати. Когато завършва висшето си образование, той плаща таксата си, като работи почасово като чистач.

Семейство Каспер Рорстед

Според нашето проучване бащата на Каспер Рорстед е Бенд Рорстед, а майка му е Джудит Килдеберг Рорстед. Не е известно дали родителите му са живи или са починали. Но баща му беше писател. През 1977 г. той публикува Обратно броене до бъдещето: Фази в развитието на компания (датско издание). Докато работата на майката на Каспер Рорстед се премълчава от семейството на Каспер. Освен това, ние вярваме, че Каспър е единственият син на родителите си.

Съпруга на Каспър Рорстед, брак

Каспър е женен за съпругата си Лене Рорстед от 90-те години на миналия век. През ноември 2017 г. Каспер и съпругата му Лене Рорстед бяха забелязани на 80-ия рожден ден на Роланд Бергер. И двамата отидоха в театъра Cuvillies в Мюнхен, Германия, за да благословят Роланд Бергер. Каспер Рорстед и съпругата му Лене Рорстед имат четири деца.

кариера

През 1995 г. Kasper заема различни позиции и управлява продажби и маркетинг за компании като Oracle и DEC. След това натрупа опит и отиде да работи за Compaq. Той е назначен да ръководи Compaq Enterprise Business Group. Работи за Compaq от 1995 до 2001 г.

След като напусна Compaq, той отиде да работи за HP (Hewlett-Packard) като вицепрезидент и генерален мениджър от 2002 до 2004 г. В резултат на службата си в различни компании, Каспер беше назначен за главен изпълнителен директор на Adidas Group през 2016 г. Той ще продължи да работи за Adidas до 2026 г.

Kasper Rorsted Net Worth

Според официалната страница на Adidas Group, Kasper в момента получава обща компенсация от ,237,510 USD от AG. Това означава, че Каспър е богат и има всеки лукс, който можете да си представите. Мъжът, който е работил като чистач в колежа, сега има нетна стойност от приблизително 70 милиона долара към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Kasper няма голям брой последователи в социалните медии.
  • На всяка бизнес среща той носи английски костюм.
  • Kasper обича да носи цифрови ръчни часовници.
  • Каспър отива на сутрешна разходка, за да остане във форма на 60-те си години.
  • Той също така служи в борда на Siemens AG.
  • Той носи проектирани и произведени от Adidas дрехи и обувки.

Популярни Публикации