Арунита Канджилал- Нетна стойност, песни, възраст, гадже, кариера

Арунита Канджилал е роден в Западен Бенгал индийски плейбек певец и участник в риалити шоу. Тя стана известна, след като спечели вариацията Sa Re Ga Ma Pa Lil Champs на Zee Bangla през 2013 г. на деветгодишна възраст. Арунита е добре известна и с това, че завърши на второ място в 12-ия сезон на певческото риалити шоу Indian Idol, чиято премиера беше по Sony Television India на 28 ноември 2020 г.

Бързи факти

Пълно име Арунита Канджилал.
Псевдоним Разберете.
Възраст (към 2021 г.) 18 годишен.
Професия певица.
Участник в риалити шоуто.
рожден ден 18 януари 2003 г.
Място на раждане Колката, Западен Бенгал, Индия.
Сегашен адрес Колката, Западен Бенгал, Индия.
образование Преследване на дипломирането.
Алма матер Гимназия: училище St. Xavier, Колката.
Университет: Университетът на Колката.
Нетна стойност (прибл.) 1,5 Crore рупии.
Заплата (прибл.) 80 000-85 000 INR (на седмица).
Националност индийски.
Религия индуски.
Зодия Козирог.

Биография на Арунита Канджилал

Арунита Канджилал е роден на 18 януари 2003 г. в Колката, Западен Бенгал в семейството на Авни Бхушан Канджилал и Шарбани Канджилал. Тя е на 18 години и принадлежи към зодия Козирог от 2021 г.

Арунита е единствено дете, по наша информация. Тя се придържа към хиндуистките идеали и е член на кастата на брамините.Арунита произхожда от браминско семейство, а баща й Авни Бхушан Канджилал работи като професор. Шарбани Канджилал, нейната майка, е икономка, която някога е искала да бъде певица. По наша информация семейство Канджилал се състои от трима души.

Канджилал посещава училището St. Xavier’s School в Колката, нейния роден град. Арунита получава официално обучение от Равиндра Гангули, след като завършва гимназия. Говори се, че Ару завършва обучението си в университета в Колката.

Арунита е брамин по каста, а нейното семейство Канджилал са брамини от Кабя Купя от Каннаудж. Тази общност е известна с участието си в изкуството и културата.

  Арунита Канджилал

Арунита Канджилал (Източник: Pinterest)

Арунита Канджилал Гадже и запознанства

С кого се среща Арунита Канджилал? Арунита, на 18 години, има идеалното време и възраст да избере партньор. Тя не е направила официално изявление относно състоянието на връзката си, така че в момента е необвързана, според публичните регистри.

Говори се, че Арунита се среща с колегата си Пауандийп Раджан, според нейната фен база. Pawandeep спечели 12-ия сезон на Indian Idol, докато Aru завърши втори. Те често се виждат заедно, хвалят се един друг и изпълняват заедно в студия и на сцената.

Маркетинговият екип на Indian Idol използва ъгъла на връзката им, за да събере някои TRP, което доведе до спекулации, че връзката им е просто рекламен трик от страна на организаторите.

Професионален живот на Арунита Канджилал

Арунита започва своята музикална кариера, когато е само на четири години. Нейният чичо по майчина линия беше неин първи учител, който я научи на основите на пеенето. След това Ару взема уроци от Нандита Чаудхари и нейната майка, преди да се присъедини към екипа на Равиндра Гангули.

Арунита Канджилал се състезава във версията на Zee Bangla на Sa Re Ga Ma Pa Lil Champs през 2013 г. и за изненада на всички спечели. Тя беше само на 9 години, когато спечели наградата.

По-късно Арунита се състезава в оригиналната Zee TV версия на Sa Re Ga Ma Pa Lil Champs през 2014 г., където е наставлявана от Монали Тхакур и завършва в топ 5. Ару получава титлата Manch Ka Guroor.

Нейното най-скорошно и най-важно състезание беше сезон 12 на Indian Idol. Тя се яви на прослушване от Колката и лесно стигна до топ 12. Шоуто започна с 15 състезатели, а Арунита Канджилал се изкачи до първите двама благодарение на своя талант и магически глас.

По време на пътуванията си тя получава похвали от големи артисти като Аша Босле, Удит Нараян, Бапи Лери и много други. Тя вече е подписана за няколко песни в Боливуд от изпълнители като Himesh Reshammiya и Sunidhi Chauhan поради нейния необработен талант. Тя вече си направи име в индустрията с песни като Tere Bagairr и Terii Umeed.

Ару спечели титлата на първа подгласничка в най-дългия голям финал на Indian Idol Season 12 благодарение на сладкия си глас и упорит труд. Pawandeep Rajan, от друга страна, беше коронован за победител в шоуто. Сайли Камбъл печели титлата втори подгласник. Арунита също е подписала музикален договор с Dharma Production, според източници.

Арунита Канджилал Нетна стойност

Колко богат е Арунита Канджилал? Седмичната заплата на Арунита Канджилал като второ място в Indian Idol се оценява на 85 000 INR. Нетната стойност на Арунита Канджилал се оценява на около 1-1,5 крори INR към октомври 2022 г. въз основа на различни източници, тъй като тя вече е била добре известна певица в Западен Бенгал.

Факти

  • Арунита обожава Лата Мангешкар и я смята за идол.
  • Тя е любител на храната и е заявила, че любимата й храна е биряни; за десерт тя се наслаждава на сладкиши.
  • Aru е представен от Talent Studio Next, което също представлява Sunny Hindustani (победител в Indian Idol 11) и Adriz Ghosh (финалист в Indian Idol 11).
  • Арунита Канджилал често се вижда в традиционно облекло, но понякога обича да носи суичъри.
  • Pawandeep и Arunita си сътрудничиха по няколко песни в последните албуми на Himesh Reshammiya.
  • Арунита се забавляваше много с водещия на шоуто Адитья Нараян в Indian Idol.

Популярни Публикации