Джорджина Мацео - възраст, нетно състояние, гадже, семейство и биография

Джорджина Мацео е известен венецуелски моден модел, студент по медицина, влиятелен човек в социалните медии, звезда в YouTube и предприемач от Сулия Мар. Джорджина, като модел, се е състезавала в редица конкурси за модели и красота. Освен това, тя е била модел на множество известни марки бански костюми и бикини.

Джорджина Мацео е подписала договори за моделиране с известни агенции за модели като IKON MANAGEMENT, Elite Model Management Miami и Bang Energy, според нейния профил в социалните медии. Нека ви кажа, че Джорджина също има собствен едноименен канал в YouTube с над 102 хиляди абонати.

Нейният канал в YouTube непрекъснато се актуализира с видеоклипове за фитнес, хранене, пътуване и грим. Феновете на моделските й снимки в интернет я обожават. В официалния си акаунт в Instagram тя има над 3,3 милиона последователи (към май 2021 г.). Mazzeo също се появява в редица търговски реклами и кампании, включително тези за Sushi Kong и Polar Pilsen. Превъртете надолу, за да научите повече за историята на живота на Джорджина Мацео.Бързи факти

Истинско име Джорджина Мацео.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Професия Модел, Youtuber и предприемач.
рожден ден 30 октомври 1991 г. (сряда).
Място на раждане Сулия Мар, Сулия, Венецуела.
Сегашен адрес Маями, Флорида, Съединени щати.
образование Диплома по медицина.
Алма матер Университетът на Андите (VE).
Нетна стойност -7 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 9″
В метри – 1.75 m
В сантиметри – 175 см
Тегло (прибл.) В килограми – 52 кг
В лири – 114,64 паунда
Цвят на очите Зелено.
Цвят на косата черен.
Националност Венецуелско-американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.

Джорджина Мацео Възраст и ранен живот

Джорджина Мацео , зашеметяващ моден модел, е родена от родителите си в сряда, 30 октомври 1991 г. Нейното родно място е Сулия Мар, Сулия, Венецуела. Нека ви кажа, че Джорджина е християнка от добре установено семейство. Джорджина Мацео е на 29 години според рождената си дата (към 2020 г.).

Мацео завършва основното си образование в местно частно училище в родния си град по това време. По-късно тя се записва в Universidad de Los Andes (VE) за по-нататъшно обучение.

Джорджина е завършила висшето си образование в областта на медицината и биоанализа/лаборатория, според профила й в LinkedIn. Тя има силен интерес към моделирането от дете. Тя започва кариерата си на модел като модел на свободна практика през 2013 г. Освен моделиране, тя също преследва медицинска кариера.

Джорджина Мацео, известен венецуелски модел, е от смесен етнос. Няма налична информация за семейния произход на Джорджина.

Тя публикува няколко снимки, на които е с майка си, в профила си в Instagram. Баща й, според нашето проучване, е бизнесмен. Джорджина прекарва детството си във Венецуела, играейки с братята и сестрите си.

  Джорджина Мацео

Джорджина Мацео (Източник: Instagram)

кариера

Джорджина Мацео започва кариерата си на модел на свободна практика през 2013 г., според нейния официален уебсайт. Тя също се е състезавала в редица конкурси за модели и конкурси за красота. Джорджина спечели конкурса за красота в регионален конкурс за модели, наречен Miss Táchira, заради перфектния си външен вид и талант.

След това тя се състезава в различни конкурси за моделиране като Мис Венецуела и други. По-късно тя започва да се концентрира върху кариерата си на модел на пълен работен ден. Джорджина Мацео се премести в Маями, Флорида през 2016 г., за да преследва кариера като модел.

Тя имаше възможност да работи като модел в различни музикални видеоклипове, докато беше в Маями. Освен това, тя се появява в редица календарни снимки, статии в списания и банери. Мацео също се разходи по пистите по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2019 г.

След това тя работи с редица известни агенции за модели и модни дизайнери. Тя също така моделира за редица компании за бански костюми и колоездене. Джорджина Мацео е подписала договори за моделиране с известни агенции като Elite Model Management Miami, Bang Energy и IKON MANAGEMENT.

Тя също работи като модел на Instagram. Mazzeo, като модел, също е одобрила различни модни и здравни продукти чрез своите акаунти в социалните медии.

Джорджина Мацео е студентка по медицина, според източниците. Завършила е специалност медицина. Тя публикува и снимки от медицинското си обучение в профилите си в социалните мрежи.

Въпреки това, поради силния си интерес към развлекателната индустрия, тя решава да преследва кариера като модел. Сега Джорджина е известен моден модел.

Освен това тя е влогър със собствен канал в YouTube. Феновете обожават нейните влогове и видеоклипове, свързани с фитнес, в канала й в YouTube.

Джорджина Мацео Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на Джорджина Мацео? Джорджина Мацео има приблизителна нетна стойност на -8 милиона USD към октомври 2022 г. Освен това тя прави допълнителни пари чрез своите промоции и уебсайт.

Джорджина Мацео Гадже и срещи

С кого се среща Джорджина Мацео? Джорджина Мацео и семейството й в момента живеят в Маями, Флорида, Съединените щати, според нейните официални данни в социалните медии. Що се отнася до личния й живот, Джорджина се омъжи за дългогодишния си приятел Хавиер Замора.

Съпругът й Хавиер е собственик на ресторант Sushi Kong Miami, според източници. Mazzeo също е привърженик на ресторант Sushi Kong. Двойката има щастлив брак. Джорджина Мацео, от друга страна, не разкри много за децата си.

Факти

  • Джорджина Мацео е фитнес ентусиаст, който дава приоритет на здравето си.
  • Тя също е работила с редица известни фитнес марки.
  • Тя обича вълнуващите разходки с хеликоптер.

Популярни Публикации