Куинси Айзая- Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Куинси Исая е известен актьор, модел, телевизионна личност, медийно лице и интернет сензация от Мускегон, Мичиган, САЩ. Той стана добре известен, след като се появи във филма на HBO Originals „Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty“. Той е известен в цялата страна с невероятната си и реалистична игра.

Бързи факти

Пълно истинско име Куинси Айзая Кросби.
Известно име Куинси Исая.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден хиляда деветстотин деветдесет и шест.
Възраст (към 2022 г.) на 26 години.
Професия Актьор, медийно лице и телевизионна личност.
Родно място Маскегон, Мичиган, Съединени американски щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Колеж Каламазу.
Квалификация Завършвам.
Националност Американски.

Биография на Куинси Исайя

Куинси Исая h никога не е споменавал рождения си ден в акаунтите си в социалните медии. Въпреки че неговият акаунт в Instagram е активен от 29 април 2018 г., той е публикувал само 13 пъти в своя потвърден IG към март 2022 г. Открихме възрастта му след задълбочено проучване: той е на 26 години (към 2022 г.). Според това той е роден през 1996 г. в Маскегон, Мичиган, САЩ.

Куинси Айзая Височина, Тегло

Куинси Исая има височина 6 фута 3 инча и тегло 73 кг. Размерът на обувките му е 8 (САЩ). Мерките на тялото му в момента не са известни. Има тъмнокафяви очи и черна коса.  Куинси Исая

Куинси Айзая (Източник: Pinterest)

Куинси Айзая Образование

Получава основното и средното си образование в държавно училище в Маскегон. След това той се записва в колежа Kalamazoo, получавайки бакалавърска степен през 2017 г. Според докладите, след като завършва обучението си, той се премества в Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените щати, за да преследва мечтите си. Пълното име на Исая е Куинси Айзая Кросби.

Куинси Айзая Приятелка, Запознанства

Куинси Исая е успешен и интелигентен човек. След излизането на неговия мини-сериал, много хора започнаха да го търсят в различни социални медийни платформи. Феновете му също се интересуват да научат повече за приятелката му. Прегледахме неговите социални медийни платформи и проучихме темата в интернет, но не успяхме да намерим полезна информация.

Той е сътрудничил с много модели и актриси. Освен това той сподели няколко снимки със своите колеги. Ще приемем, че той е необвързан за момента. Надяваме се, че скоро той ще сподели името на приятелката си с феновете си.

Семейство Куинси Айзая

Куинси Исайя майката е най-голямото му вдъхновение, според неговите биоданни. Той стана свидетел на борбата на майка си да го отгледа. Според интернет източници името на майка му е Делорес Кросби и тя работи в местен магазин, като същевременно се грижи за семейството. Според съобщенията баща му е починал по неизвестна причина. Засега смъртта на баща му не е потвърдена.

Можем да намерим образа на майка му в дръжките на майка му в социалните медии. Освен това Исая има брат на име Грегъри Кросби, който също е трудолюбив. Освен това той твърдо вярва в Исус и се придържа към християнската религия. Тъй като е роден в Съединените щати, той е от смесен етнос и има американско гражданство.

кариера

В интервю Айзая заявява, че баскетболът е бил повлиян от него от тригодишна възраст. Той също играе баскетбол в гимназията, но напуска, за да преследва мечтата си да стане актьор. Айзая отдели много време за тренировки и ходеше на уроци по актьорско майсторство. Той спомена, че майка му му е помогнала да придобие увереност.

Нека ви кажа, че Куинси се появи в аплодирания телевизионен мини-сериал на HBO „Време за победа: Възходът на династията Лейкърс“ през 2022 г. Според неговия профил в IMDB, той започва актьорската си кариера през 2018 г. с късометражния филм „Корпоративно кафе. В този филм той играе Алонсо. Той не успя да се яви на нито едно прослушване през следващите четири години. Той заяви, че е имал над 200 прослушвания на различни места, но е получил само отказ.

Сериалът е базиран на Лос Анджелис Лейкърс, най-успешният професионален баскетболен отбор от 80-те години. В тази серия Исая играе Меджик Джонсън. Рейчъл Хилсън, Джон Йънг, Марчело Падила, Гален Щефен, Карина Конти, Дарон Околи, Остин Арън и много други се появяват в сериала. Той заяви:

Благодаря на HBO и на целия актьорски състав и екип от невероятни артисти, които създадоха това заедно. Всички ще продължите да ме повдигате и да вярвате в мен. Ако изглеждам добре, това е защото всички сте прекрасни!

Нетната стойност на Куинси Исая

Куинси Исая води луксозен начин на живот благодарение на многобройните си източници на доходи. Живее в лукс с майка си. Той предпочиташе да поддържа спретнат и чист дом. Освен това той притежава скъпи коли и други джаджи. Той изкарва добре от кариерата си на актьор и модел. Нетната му стойност се оценява на между 1-2 милиона USD (приблизително).

Любопитни факти

  • Той се появи в телевизионния сериал „Burning Questions“ през 2022 г.
  • Куинси е висок 6 фута и 3 инча.
  • В акаунтите си в социалните медии той има някои произведения на изкуството.
  • Куинси Айзая обича да пътува до нови места с приятелите си.
  • На 29 април 2018 г. известният актьор стартира своя акаунт в Instagram.
  • Той и колегите му се появиха на премиерата на „Winning Time“.
  • Меджик Джонсън беше запознат с Исая от майка му.
  • В потвърдения си акаунт в Instagram той има 2,9 хиляди последователи (до март 2022 г.).

Популярни Публикации