Томас Уилсън Браун - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Томас Уилсън Браун е актьор от Съединените щати. Кариерата на Томас Уилсън Браун започва, когато е на 11 години.

Бързи факти

Пълно име: Томас Уилсън Брау
Дата на раждане: 27 декември 1972 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Америка
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 2 ноември 1998 г
Съпруга Лизан Браун
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Санта Фе, Ню Мексико
Националност американски
Религия Кристиян
баща Байрън Браун
Майка Маргарет Мери Уест
деца Мила, Либи и Илайджа

Биография на Томас Уилсън Браун

Томас Уилсън Браун е роден в Санта Фе, Ню Мексико на 27 декември 1972 г. Той е на 49 години. Козирог е неговият астрологичен знак. Байрън Браун е името на бащата на Браун. Маргарет Мери Уест е името на майка му. Той не е актуализирал образователните си документи.

Браун също е израснал в ранчото на семейството си от 14 000 акра. Той беше най-младият от сплотено семейство от роднини и братя и сестри. Той е отгледан със силна преценка за изкуството и културата.Семейството му по-късно се премества в Калифорния, за да може той да продължи кариерата си като актьор. Освен това дълги години изучава класически танци. Браун се научи да бъде художник от майка си. По същия начин баща му е каубой, а леля му е танцьорка.

Бащата на Браун почина от рак малко след деветия му рожден ден. За съжаление загуби и майка си. На рождения ден на майка си той публикува снимката с надпис „Беше добър ден през 1944 г.“ Мамо, честит рожден ден. Бихте се радвали да имате внуци! И много липсваш на мнозина.

Височина и тегло на Томас Уилсън Браун

Томас Уилсън Браун е висок 5 фута 11 инча. Той все още не е разкрил телесното си тегло. Очите му са кафяви на цвят. Той също има светлокафява коса. Има мускулесто телосложение. Другите му измервания на тялото, като гръден кош-талия-ханш, размер на обувките, размер на роклята и т.н., не са достъпни в интернет. Има светла кожа и привлекателни черти.

  Томас Уилсън Браун

Томас Уилсън Браун със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Браун получава първата си роля, след като отговаря на малка обява в местен вестник в Санта Фе, Ню Мексико, търсещ младо момче, което може да язди кон. След завършването на Силверадо, той работи в редица филми по време на юношеството си. В допълнение, той е добре известен с ролите си на Джейсън Лохнер в телевизионната драма. Неговите забележителни филмови роли включват Little Russ Thompson в Honey, I Shrunk the Kids и участие в Welcome Home.

Освен това, през 1993 г., Браун играе непокорния герой Джо в Бевърли Хилс, 90210 в епизода The Game is Chicken. Той също така се появява в телевизионни предавания като CSI, Daybreak, Nash Bridges и Walker, Texas Ranger. Той също имаше малка роля във филма от 2007 г. Urban Justice.

По подобен начин Браун участва в независимия трилър The Morning през 2010 г. През 2017 г. Браун участва в Last Three Days. По подобен начин, в допълнение към актьорството, Браун е работил като сценарист, режисьор и продуцент във филмовата индустрия, като съуправител и съсобственик на независимата филмова продуцентска компания Thunder Basin Pictures.

Томас Уилсън Браун Съпруга, брак

Лизан Браун се омъжи Томас Уилсън Браун . Те са женени от 23 години и се познават от повече от 30. На 2 ноември 1998 г. те се женят. Двойката има три деца: две дъщери, Мила и Либи, и един син, Илайджа, който почина в ранна възраст.

Нетната стойност на Томас Уилсън Браун

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Томас Уилсън Браун се очаква да бъде около 1,5 милиона долара. Actor печели много пари в кариерата си. По същия начин заплатата му не е актуализирана, така че никой не знае колко печели. И той води охолен и луксозен начин на живот с членовете на семейството си. Той също така е успял да закупи артикули от висок клас.

Популярни Публикации