Лорън Бланшар- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Лорън Бланшар е американска журналистка и телевизионна личност, която в момента е наета от Fox News Channel като кореспондент. Лорън Бланшар работи за мрежата, собственост на Рупърт Мърдок, през по-голямата част от кариерата си. По същия начин тя стана известна като журналист, след като отразяваше президентската кампания на Бърни Сандърс по време на президентските избори през 2016 г.

Бързи факти

Пълно име: Лорън Бланшар
Дата на раждане: 13 октомври 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Паунд
Пол: Женски пол
Професия: журналист
Държава: Америка
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 500 000 долара
Заплата 87 472 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Мичиган
Националност американски
образование Университет на Мичиган
Братя и сестри Мат Бланчард

Биография на Лорън Бланшар

Лорън Бланшар е родена в Мичиган на 13 октомври 1990 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 32 години. Имената и професиите на родителите на Лорън са неизвестни.

Докато тя има един брат, Мат Бланчард, който е американски армейски рейнджър. Лорън също е от американска националност и е вярваща християнка. Освен това тя е от кавказки етнически произход. Според астрологията тя е зодия Овен.По отношение на формалното образование тя е завършила местна гимназия в Мичиган. Лорън посещава Мичиганския университет след гимназията през 2008 г. Освен това тя получава бакалавърска степен по наука и комуникации през 2012 г.

  Възраст на Лорън Бланшар

Лорън Бланшар

Височина и тегло на Лорън Бланчард

Журналист в Съединените щати стои на височина 5 фута 7 инча (1,7 м). Докато тя тежи приблизително 62 кг. Не са налични допълнителни размери на тялото, като размери на гърдите, талията, ханша, сутиена и роклята. Освен това Лорън има сини очи и руса коса.

кариера

Лорън Бланшар започва журналистическата си кариера, докато е студентка в Мичиганския университет, работейки в областта на телевизионната журналистика. Лорън е била на стаж в LindyLazar Communications (LLC) от септември 2007 г. до август 2009 г. По същия начин тя е била на стаж за два месеца през юли 2010 г. в WOIO/WUAB.

Като част от университетската програма на радиостанцията, американски журналист, стажуван във Fox News във Вашингтон, окръг Колумбия, Лорън натрупа ценен опит и й помогна да си осигури позиция в мрежата. Бланчард се премества във Вашингтон след дипломирането си, за да работи като асистент в продуцентската зала на Fox News. Тази личност беше повишена в асистент продукция на Fox News Sunday, след като работи четири месеца. По същия начин тя работи върху продукцията и писането на шоуто, както и върху дизайна на графиките на шоуто.

Освен това Бланчард е назначена като младши репортер за Fox News, което изисква от нея да прекара две години в Айова. По подобен начин Лорън се завърна във Вашингтонското бюро през 2016 г., но сега работи като кореспондент. Първото назначение на Лорън като национален кореспондент беше през 2016 г., когато тя беше включена в президентска кампания. Тази личност отразяваше президентската кампания на Бърни Сандър до първичните избори на демократите. Журналист от Съединените щати в момента работи като кореспондент на Fox News Channel и Fox News Edge.

Лорън Бланчард Нетна стойност

Лорън Бланшар е натрупала значително състояние в хода на кариерата си. Лорън печели по-голямата част от парите си чрез журналистическата си кариера. По същия начин нейната средна годишна заплата е 87 472 долара. Според някои онлайн източници тя има нетна стойност от приблизително 500 000 щатски долара към октомври 2022 г.

  Лорън Бланчард нетна стойност

Лорън Бланшар

Лорън Бланчард Съпруг, брак

Лорън Бланшар в момента има връзка и е с чиста сексуална ориентация. В момента Лорън се среща с непознат мъж. Освен това няма информация за предишни връзки на Лорън. По същия начин тази личност предпочита да пази личния си живот в тайна. Въпреки това тя използва Instagram, за да споделя свои снимки с приятеля си.

Популярни Публикации