Джими Лейк - Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

В САЩ, Джими Лейк е изгряващ футболен треньор. Джими Лейк е във футболната индустрия повече от две десетилетия. Лейк беше главен треньор в Университета на Вашингтон за един сезон. Джими е тренирал защитници в Националната футболна лига и на ниво колеж.

Бързи факти

Пълно име: Джими Лейк
Дата на раждане: 17 декември 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Треньор по футбол
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруга Мишел Лейк
Нетна стойност 5 милиона долара
Заплата 1 милион долара
Родно място Уолнът Крийк, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
образование Източен Вашингтонски университет
деца Три

Биография на Джими Лейк

Джими Лейк е роден на Джеймс Пол Лейк на 17 декември 1976 г. в Уолнът Крийк, Калифорния. Той има 45 години на часовника. Той е скрил много информация за своите родители и братя и сестри. Баща му служи във военновъздушните сили на Съединените щати и семейството често се мести, включително обиколки в Турция и Филипините. След като завършва North Central High School, Лейк посещава Източен Вашингтонски университет.

Височина, тегло на Джими Лейк

Джими Лейк е плешив и има искрящи черни очи. Освен това, няма информация за неговия ръст, тегло или други измервания на тялото.  Джими Лейк

Джими Лейк със своя играч (Източник: Pinterest)

кариера

По време на гимназиалните си години Джими участва във футбол, баскетбол и бейзбол. Той беше силна безопасност в колежния футбол от 1995 до 1998 г. Лейк беше обявен за капитан на отбора и спечели почетно споменаване на All-Big Sky отличия, след като беше назначен в All-Big Sky Academic Team. След дипломирането си спортистът работи като дипломиран асистент, преди да поеме работа като треньор по защитните гърбове в Източен Вашингтон.

Джими беше нает като нов треньор по защита на защитниците във Вашингтонския университет през 2004 г. След това той подписа с Монтана Стейт, преди да се присъедини към Tampa Bay Buccaneers от НФЛ през следващия сезон като помощник треньор по защита. Той беше нает като защитник на Детройт Лайънс след три сезона с отбора. За два сезона през 2010 г. треньорът се завърна в Buccaneers като защитник. Лейк беше треньор на отбранителните бекове на Бойс Стейт през 2012 и 2013 г.

През 2014 г. той беше нает като нов треньор по защита на Вашингтонския университет. През 2016 г. той беше повишен в координатор на защитата с отбора. Джими беше повишен в постоянен дефанзивен координатор през 2018 г. и след като Крис Питърсън подаде оставка в края на 2019 г., Лейк беше назначен за нов старши треньор на отбора. Той нямаше добър старт като старши треньор, затова беше привлечен през ноември 2020 г.

Джими Лейк Нет Уърт

Нетната стойност на Джими Лейк надхвърля 5 милиона долара. Състоянието му произтича до голяма степен от успешната му кариера в американския футбол. През 2017 г. му бяха платени 650 000 долара, а през 2018 г. заплатата му се увеличи до 1,1 милиона долара, което го направи вторият най-добре платен помощник-треньор на Pac-12. Джими подписа тригодишен договор за 10 милиона долара с университета през 2019 г. и ще започне да получава плащания през следващите две години.

Съпруга на Джими Лейк, брак

Съпругата на Джими е Мишел, негова дългогодишна приятелка. Въпреки факта, че са били големи приятели от много дълго време. Те се ожениха в края на 90-те години, след като най-накрая разкриха чувствата си. Тъй като двойката имаше частна сватбена церемония и никой от тях не беше известен по това време, много около сватбата им остава мистерия.

Джими и Микеле са изключително горди с трите си деца. Джими-младши, студент от щата Аризона, Фейт, студент от щата Колорадо от тази есен, и Бронсън, ученик от средното училище, са родени в началото на 2000 г.

Популярни Публикации