Рой Джонатан Коб- Нетна стойност, Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, брак, височина

Д-р Рой Джонатан Коб е известен американски бизнесмен, професионален доктор по медицина, (MD) Biology Dept-Adjunct-Instructor и предприемач от Maplewood, Ню Джърси. Той е добре известен в страната като съпруг на Сузане Дъглас. Сузане е била известна американска актриса и телевизионна личност, според източници.

Тя е най-известна с ролята си в The Parent 'Hood като матриарх Джери Питърсън. Сузане Дъглас също е работила по проекти като Sunday on the Rocks и Happy Yummy Chicken.

Нейният съпруг, д-р Рой Джонатан Коб, е професионален инструктор по биология в университета Уилям Патерсън. Според източници той е експерт по обучение по анатомия, физиология и биология. Джонатан Коб също е работил като неврологичен радиолог в университетската болница в Ню Йорк.Според съобщения в медиите съпругата му, талантливата актриса Сузана Дъглас, е починала на 6 юли 2021 г. на 64-годишна възраст в Мартас Винярд, Масачузетс. Прочетете повече за Wiki на д-р Рой Джонатан Коб, възраст, рожден ден, биография, кариера, нетно състояние, съпруга, деца, височина, тегло и любопитни факти.

Бързи факти

Пълно истинско име Рой Джонатан Коб.
Възраст (към 2021 г.) 65 години.
Професия Доктор по медицина, помощник-инструктор в катедрата по биология и предприемач.
Дата на раждане 1956 г.
Място на раждане Maplewood, Ню Джърси, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Maplewood, Ню Джърси, Съединени американски щати.
образование MD, M.Ed.
Алма матер Phillips Exeter Academy.
Университетът на Финикс.
Уеслиански университет.
Медицински колеж Joan & Sanford I. Weill на университета Корнел.
Нетна стойност -15 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.

Биография на Рой Джонатан Коб

Рой Коб е роден през 1956 г. на родителите си в Мейпълуд, Ню Джърси, САЩ. Не е известна точната му дата на раждане. Д-р Рой Джонатан Коб се оценява на около 65 години (към 2021 г.).

Последовател е на християнската вяра. Според източници Джонатан Коб е от афро-американски произход със смесен етнически произход.

Няма точна информация за семейството му. Той е израснал в Съединените щати със своите братя и сестри и братовчеди. Доктор Коб сега е добре известен доктор по медицина и медицински инструктор.

  Рой Джонатан Коб

Рой Джонатан Коб с дъщеря си (Източник: Pinterest)

Образование на Рой Джонатан Коб

Според неговия профил в Linkedin, доктор Рой Джонатан Коб получава дипломата си за средно образование от Phillips Exeter Academy през 1975 г. По-късно той се записва в Уеслианския университет, като получава бакалавърска степен по биология с непълнолетен английски през 1979 г.

След това Джонатан Коб се записва в медицинския колеж Joan & Sanford I. Weill на университета Корнел, получавайки докторска степен по медицина през 1983 г. След това започва работа в медицинския център на Нюйоркския университет.

През 2012 г. д-р Рой Коб получава магистърска степен по образование (M.Ed.) по образование за възрастни от Университета на Финикс. След това започва работа като професионален лекар и помощник-инструктор по биология в различни медицински институти.

Съпруга на Рой Джонатан Коб, брак

Според източници Рой Коб и Сузане Дъглас се срещат на сляпа среща през 1987 г. Те започват да се срещат малко след това. След известно време д-р Рой Джонатан Коб се жени за Сузан Дъглас на 11 февруари 1989 г.

Според източници сватбената им церемония се е състояла в Ню Йорк (Ню Йорк). Що се отнася до децата му, Рой Джонатан Коб е баща на прекрасна дъщеря на име „Джордан Коб“.

Дъщеря му, според източници, също е актриса и театрална артистка. Сузане Дъглас почина на 6 юли 2021 г. на 64 години.

Сузане е починала в резултат на неуточнен рак, от който е страдала през последните две години, според източници. Стефани Пери Мур, най-добрата приятелка на Сузанита, потвърди смъртта й чрез публикация във Facebook.

кариера

Според източници д-р Рой Джонатан Коб започва кариерата си като сътрудник по неврорадиология в Медицинския център на Нюйоркския университет през юли 1987 г. Той напуска работата си след две години и става лекуващ лекар в Morris Imaging Associates.

Джонатан работи там в продължение на 20 години и десет месеца, от юли 1989 г. до април 2010 г. Освен това от 2006 г. до 2010 г. той работи като професионален медицински директор в Memorial Radiology Associates.

Рой Джонатан Коб Нетна стойност

Колко богат е Рой Джонатан Коб? Д-р Рой Джонатан Коб има нетна стойност от -15 милиона USD, според източници (приблизително). Доктор Рой Коб в момента е нает като помощник инструктор в катедрата по биология в университета Уилям Патерсън (от януари 2011 г.) и колежа на окръг Есекс (от септември 2010 г.).

Любопитни факти

  • Доктор Рой Джонатан, според източници, е експерт по инструкции по анатомия, физиология и биология.
  • Коб също работи като помощен инструктор в катедрата по биология в продължение на една година и девет месеца.
  • Освен това той е член на борда на директорите на CityScience от 2009 г.

Популярни Публикации