Кимбър Лий - Запознайте се със съпругата на Наш Картър

Наш Картър , американски професионален борец, нашумя тази седмица, след като съпругата му го обвини в домашно насилие.

27-годишният е най-известен с времето, в което се биеше за WWE като Nash Carter. Той също така се бори в Impact Wrestling под псевдонима Zachary Wentz. Кимбър Лий, коя е съпругата на звездата от WWE? Ето всичко, което трябва да знаете за опонента си...

  Кимбър Лий

Кимбър Лий (Източник: Twitter)Коя е Кимбър Лий?

Кимбърли Ан Грийн, по-известна като Кимбър Лий , е професионален борец от Съединените щати. В момента тя е подписала с базираната в Нешвил кеч организация Impact Wrestling, където се изявява както самостоятелно, така и като член на The Kimber Bombs.

31-годишната от Сиатъл, Вашингтон, учи танци, преди да отиде в колеж във Филаделфия, където започва да тренира в Combat Zone Wrestling Company.

Тя беше първата жена, възпитаничка на училището и оттогава е държала отборния шампионат Shine Tag, отборния шампионат Shimmer Tag, отборния шампионат WSU Tag и големия шампионат Chikara. Кимбър Лий също се бори за WWE като Abbey Laith от 2016 до 2016 г.

Бракът на Наш Картър и Кимбър Лий

Наш и Кимбър Лий започнаха да се срещат през 2019 г., преди да се сгодят през август същата година. Те ще се оженят през май 2020 г., година по-късно. Изглежда обаче, че бракът ще приключи през 2022 г. Съпругата на Уес Лий, Кимбър Лий, твърди в Twitter, че Кимбър Лий е получила документи за развод от Наш в понеделник. Към момента на писане двойката не беше потвърдила това. Ще се опитаме да актуализираме възможно най-скоро.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кимбър Лий (@kimber_lee90)

Популярни Публикации