Масео Робърт - Wiki, възраст, родители, етническа принадлежност, нетна стойност, височина

Масео Робърт е добре известен с това, че е син на актьорите Хеле Бери и Оливър Мартинес. Хеле Бери е модел и актриса, най-известна с ролята си във филма 'Бумеранг'. Оливер Мартинес е френски актьор, най-известен с ролите си във филми като Un, Deux, Trois и Soleil.

Бързи факти

Пълно име: Масео Робърт
Дата на раждане: 05 октомври 2013 г
Възраст: 8 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Държава: Калифорния
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
баща Оливър Мартинес
Майка Хеле Бери
Братя и сестри Полу-брат = Нала Ариела Обри

Масео Робърт биография

Масео Робърт Матинез е роден в Лос Анджелис, Калифорния на 5 октомври 2013 г. На испански името му означава Божи дар. Той е само на 8 години и е зодия Везни. Баща му Оливър Мартинез и майка Хеле Бери го раждат. Имаше слухове, че родителите му се развеждат през март 2014 г., малко след раждането му. Той също има полусестра, Нала Ариела Обри.

Масео Робърт Височина, Тегло

Масео Робърт е много сладък и привлекателен, но не е предоставена информация за измерванията на тялото му, като тегло, височина и измервания на тялото. Той обаче има къдрава кафява коса и големи черни очи.  Масео Робърт

Масео Робърт с майка си (Източник: Pinterest)

кариера

Масео Робърт е само на осем години и все още е твърде млад, за да преследва професионална кариера. Въпреки това, той беше хвърлен в светлината на прожекторите в резултат на двамата си известни родители. Хеле Бери се премества в Ню Йорк през 1989 г., за да преследва кариера като актриса. В началото тя се бореше много. Тя дори беше принудена да живее в приют за бездомни за кратко време. Накрая тя беше избрана за участие в телевизионното шоу „Живи кукли“. След 12 епизода мрежата ABC отмени шоуто. Тя прави своя филмов дебют през 1991 г. В резултат на това й се дава възможност да изиграе второстепенна роля във филма на Спайк Лий „Jungle Fever“.

В резултат на това тя изобразява във филма наркоманка на име „Вивиан“. По-късно тя участва в телевизионния минисериал „Кралицата на Алекс Хейли“. През февруари 1993 г. „CBS“ излъчи сериала в три части. Хали беше видяна във филма за супергерои X-Men от 2000 г. като „Буря“. Филмът за супергерои имаше критичен и търговски успех. Тя най-накрая получи пробивната си роля през 2001 г. Актьорът й предложи ролята на Летисия Масгроув. За последно тя беше видяна в романтичния драматичен филм „Балът на чудовищата“.

В резултат на изключителното си представяне тя беше широко възхвалявана и получава множество награди. Освен това през 2003 г. тя се появява като психиатър в свръхестествения трилър Gothika. Във филма нейният герой е обвинен в убийство. Продължавайки напред, тя се появява във филми като „Жената котка“ (2004), „Идеалният непознат“ (2007) и „Роботи“ (2005). За съжаление нито един от трите филма не се представи добре. Тя беше видяна във филма „Франки и Алис“ от 2010 г. като „Франки“. Тя изобрази жена, която има две промени и страда от дисоциативно разстройство на идентичността.

Тя имаше няколко роли в научнофантастичния филм от 2012 г. Cloud Atlas. В резултат на това семейство Уашовски и Том Тиквер го режисират. Във филма важни роли изиграха и Том Ханкс, Джим Бродбент и Бен Уишоу. Междувременно тя участва в ролята на Сторм във филма за супергерои от 2014 г. „X-Men: Дни на отминалото бъдеще'. Тя се появи в стендъп комедийния концертен филм „Kevin Hart: What Now?' през 2016 г. През следващите години тя изобрази агент във филма 'Kingsman: Златният кръг'.

Нетната стойност на Масео Робърт

Масео Робърт води охолен начин на живот, но само заради доходите на майка си. А едно сладко дете все още е твърде малко, за да започне професионалната си кариера. Нетната му стойност в момента не е известна.

Връзка между родителите на Масео Робърт

Масео Робърт все още е твърде млад, за да има връзка. Майка му, от друга страна, преди това се омъжи за бейзболния играч Дейвид Джъстис през 1993 г. За съжаление бракът беше кратък и те се разведоха през 1997 г. По-късно тя се среща с музиканта Ерик Бенет, за когото се омъжи през 2001 г. Въпреки това бракът не продължи дълго и завърши с развод. Освен това майка му имаше връзка с Габриел Обри, която приключи през 2010 г. На 13 юли 2013 г. родителите му се ожениха във Франция. За съжаление, те трябваше да се разведат през 2016 г. поради лични причини. Майка му има връзка с Ван Хънт от 2020 г.

Популярни Публикации