Minttu Vesala- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Мента Весала е известен модел, инфлуенсър в социалните медии, актьор, телевизионна личност, творец, стилист, дизайнер на костюми, медийно лице и предприемач от Сан Антонио, Тексас. Весала също живее в Хелзинки, Финландия. Тя е добре известна с работата си като модел на Balenciaga. Тя също така публикува в социалните медии за най-новите си начинания като модел.

Бързи факти

Пълно истинско име Мента Весала.
Рождена дата 27 март 1990 г. (вторник).
Възраст (към 2022 г.) на 32 години.
Място на раждане Сан Антонио, Тексас, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Хелзинки, Финландия.
Професия Модел, актриса, дизайнер на костюми. Дизайнер на продукцията, стилист, влиятел в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Зодия Овен.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″

Възраст и ранен живот на монетния двор Vesala

Мента Весала е роден в Сан Антонио, Тексас, но израства в Хелзинки, Финландия. Родена е на 27 март 1990 г. по последни данни вторник. Весала е на 32 години (към 2022 г.). Всяка година на 27 март тя духа свещите за рождения си ден. Тази красива жена е имала страст към моделирането през целия си живот. Минту получава основното си образование в близкото частно училище. След това тя се записва в реномирана институция за по-нататъшно обучение. Сега тя е известен модел и стилист.

Височина и тегло на мента Vesala

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Минту Весала е висок 5 фута 10 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Мента Весала

Минту Весала Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Minttu Vesala? Тя е не само модел, но и компетентен стилист. Тя също е работила в отдела за костюми и гардероб за няколко музикални видеоклипа, включително Vesala: Mul ei oo lapsuudensankarii, White Night Magic и много други, според IMDb. Смята се, че нетната стойност на Весала е приблизително 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Тази зашеметяваща жена е добре известна с професията си модел. Според сведенията Минту започва кариерата си на модел като свободна практика. Тя позира и за редица местни компании. По-късно Minttu си сътрудничи с редица добре известни фирми. Сега тя се представлява от агенцията за модели Tomorrow Is Another Day. Весала стана известна след моделирането на колекцията Balenciaga. Като супермодел тя участва в няколко марки списания, изложби за модели и събития. Minttu също публикува невероятни неща за моделиране в социалните медии.

Minttu Vesala Гадже и срещи

С кого се среща Минту Весала? Има няколко съмнения относно нейния пол в интернет. Според някои медийни сметки Минту е жена. Профилът й в Instagram показва, че тя използва и местоименията The/Them/They. Тя стана известна и в социалните медии и в професията на модел.

Минту, от друга страна, пази любовния си живот и семейното си положение в тайна. Може би не е омъжена (към октомври 2022 г.). Информацията за нейния съпруг или настоящ партньор също не е достъпна в момента. Минту е близък приятел на Мартин Бергстрьом, според страницата й в Instagram. Тя сподели и няколко свои снимки с Мартин в социалните мрежи.

Популярни Публикации