Теса Боном - Биография, Уики, възраст, съпруг, височина, нетна стойност

Теса Боном е пенсиониран елитен канадски играч на хокей на лед, който сега работи като спортен анализатор по телевизията. Теса Боном спечели олимпийски златен медал за канадския национален отбор по хокей за жени и участва в Канадската женска хокейна лига с Торонто Фюриес. Разгледайте повече за биографията на Tessa Bonhomme, Wiki, възраст, съпруг, плевене, тегло, височина, нетна стойност, Instagram

Бързи факти

Пълно име Теса Боном
Дата на раждане 23 юли 1985 г
Възраст 36 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 8
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Женски пол
Професия Играч по хокей на лед и репортер
Държава Канада
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 63 кг
Семейно положение женен
Съпруг Еди Фиоре
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Руса
Размер на тяло 33-25-35
Родно място Съдбъри, Онтарио
Националност канадски
образование Държавен университет в Охайо
баща Дъг Боном
Майка Деби Боном
Братя и сестри Една сестра (Брита Боном)
Twitter Теса Боном в Twitter
Instagram Теса Боном в Instagram
IMDB Теса Боном в IMDB
Седмица Теса Боном Уики
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Теса Бонхом, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Теса Боном? Теса Боном е 36-годишна жена. Тя е родена в Съдбъри, Онтарио, Канада, на 23 юли 1985 г . Дъг Бонхом е името на баща й, а Деби Бонхом е на майка й. Britta Bonhomme, нейният по-голям брат, я отгледа. Освен това тя е от канадска националност, но нейната раса е несигурна.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Теса Боном? Теса има прекрасна усмивка, както и красиво тяло. По същия начин тя има естествена форма на тялото, висока е 5 фута 7 инча и тежи около 63 кг. Тя също има бедра, които са широки 33 инча, сутиен, който е широк 35 инча, и талия, която е широка около 25 инча.  Теса Боном

Теса Боном позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Теса е известна в платформи за социални мрежи като Instagram и Twitter, но тя няма акаунт във Facebook. Тя има голяма база от фенове. По същия начин тя има приблизително 22,7 хиляди последователи в Instagram и приблизително 47,3 хиляди последователи в Twitter.

Нетната стойност на Теса Боном за 2022 г

Каква е нетната стойност на Теса Боном? Професионалният й опит като спортен коментатор и играч на хокей на лед в Канада й осигури добър живот. Нетното състояние на Теса Бонхом е около 2 милиона долара към октомври 2022 г . Тя дори изкарваше приличен живот като репортер и играч. По същия начин колумнистът печели повече от 75 000 долара една година благодарение на ползотворната си работа в предаването с TSN.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Теса започва професионалната си кариера по хокей на лед с Охайо Стейт през 2003 г. Тя също се е появявала с Мисисауга Чийфс и Торонто Фюрисс, където превъзхожда на терена. Тя е играла с канадския национален отбор U-22 и в Турнира на осемте нации на IIHF през 2011 г.

Теса също започва кариерата си на излъчване с церемонията по връчването на наградата Gemini през 2011 г. и по-късно влиза в Leafs TV. Тя беше обявена за водещ и кореспондент на TSN’s SportsCentre през септември 2014 г. Тя също е играла в телевизионното шоу Battle of Blades, където беше първата жена участник. По отношение на постиженията, тя е дванадесетият индивид в историята на хокея, спечелил Световно злато на IIHF, Олимпийско злато и Купа Кларксън.

Tessa Bonhomme беше избрана за един от състезателите да се състезава в епизод за всички спортисти на Wipeout Canada на 5 октомври 2010 г. Изложбата беше показана през април 2011 г. Тя изнесе реч на наградите Gemini за 2011 г. Тя се присъедини към телевизията на Leaf на 2 декември 2011 г., за да се появи и да излъчва във водещи програми за Leafs Today и [имейл защитен] домакин на телевизионни предавания на ФК Торонто по GOLTV Канада. По същия начин, като онлайн блогър в www.mapleleafs.com, she expressed her unique insider perspective while providing continuity to play hockey in the CWHL. She began working as a host and correspondent for TSN’s SportsCentre през септември 2014 г. Освен това тя работи като спортен коментатор за TSN.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Теса Боном? Що се отнася до семейното положение на Теса, тя е омъжена майка. Еди Фиоре, нейният партньор, й предложи брак. Те се ожениха през август 2019 г. в Мексико, което Теса описва като най-добрия ден в живота си. На сватбената им церемония присъстваха много актьори, както и семейството й. Съпругът й е собственик на бизнес, професионален спортист и китарист. По същия начин той изгради три звукозаписни студия: House of Chords, Mill Town Sound и Lil’ Rockers. Тя продължава да споделя снимки на себе си и съпруга си в социалните мрежи.

Факти

  • Теса Боном е пенсионирана елитна канадска хокеистка, която сега работи като спортен анализатор по телевизията.
  • Теса Боном спечели олимпийски златен медал за канадския национален отбор по хокей за жени и участва в Канадската женска хокейна лига с Торонто Фюриес.
  • Тя също започва своята кариера в излъчването с церемонията по връчването на наградата Gemini през 2011 г. и по-късно влиза в Leafs TV.
  • Тя беше обявена за водещ и кореспондент на TSN’s SportsCentre през септември 2014 г.
  • Теса също е играла в телевизионното шоу Battle of Blades, където е първата жена участник.

Популярни Публикации